WebdesignIeder bedrijf online vindbaar

Webdesign

Een fris design welke aanspreekt bij de doelgroep, een responsive website die op alle beeldschermen goed tot zijn recht komt, een menu indeling waar over nagedacht is én een uitstekende vindbaarheid. Met zo’n site kun jij je klanten boeien en binden.

Met het ontwerpen houden we er rekening mee dat jouw boodschap krachtig overgebracht wordt. We buigen ons over een heldere menustructuur en gebruik van buttons waarbij de bezoeker op een intuïtieve manier naar de juiste informatie wordt gebracht.

Website onderhoud

Voor al onze responsive websites geldt dat een onderhoudspakket op maat ervoor zorgt dat je website optimaal blijft functioneren. Jij hoeft je in ieder geval niet druk te maken over updates of upgrades maar kunt gewoon zelf aan de slag met de invulling van je website. En als je de wijzigingen en/of aanvullingen aan je website niet zelf wilt doen, ook dat kunnen wij voor je verzorgen.

Nieuwe website laten maken

Als we een nieuwe website bouwen welke een andere site moet vervangen, brengen wij ook de reeds bestaande links in kaart.

Deze verwijzen we met een redirect naar de nieuwe pagina zodat de bezoeker niet op ergerlijke 404 errors stuit.

Wordpress, Joomla website of...

De meeste bedrijven gaan voor een responsive CMS website gemaakt in Wordpress of Joomla.

Het kan ook zijn dat er behoefte is aan een one page website of een statische website met een apart (vaak uitgekleed) mobiel design.

We bespreken samen met jou wat voor jou en je bedrijf, product of merk de beste website oplossing is.

Grafisch ontwerp Breda, Rotterdam, Eindhoven

Webdesign

Wij hebben voor veel bedrijven een website mogen maken. Als je geïnteresseerd bent, komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed