Demt-flex: specialist in arbeidsbemiddeling voor de bouw en techniek

2024-07-15
-

Bent u op zoek naar werk in de bouw, techniek of maakindustrie? Of heeft uw bedrijf gekwalificeerde professionals nodig binnen deze sectoren? Zoek niet verder en neem contact op met demt-flex. Wij zijn hier om u te ondersteunen.

Voor werkzoekenden

Of u nu een zelfstandig professional bent of op zoek bent naar een nieuwe baan in o.a. de techniek, bekijk dan de vacatures en opdrachten bij demt-flex. U kunt zoeken op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied om de nieuwste jobaanbiedingen en opdrachten te vinden. Alle details zijn te vinden in de vacatureteksten. Als iets uw interesse wekt, aarzel dan niet en solliciteer direct. Heeft u vragen? Onze toegewijde contactpersoon staat voor u klaar. Ontdek bijvoorbeeld onze vacatures in de techniek, installatietechniek of elektrotechniek voor functies zoals CV-monteurs of zelfstandige installatiemonteurs. We hebben ook vacatures voor zzp’ers, o.a. in de bouw en de techniek

Voor werkgevers

Heeft u dringend gemotiveerde vakmensen nodig? Nadert de deadline van uw project en zoekt u iemand om de laatste fase efficiënt te coördineren? Wat voor professionals u ook nodig heeft, als werkgever, projectleider of uitvoerder, demt-flex vindt ze voor u binnen 48 uur, met enthousiasme en toewijding. Onze expertise ligt in de bouw, techniek en maakindustrie.

Wij zijn een gespecialiseerd technisch uitzendbureau, met vestigingen in o.a. Tilburg, dat zich richt op (zzp-)detachering in de bouwsector. Als u op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering of werving & selectie in de bouw, inclusief timmermannen en schilders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij demt-flex.

Naast onze expertise in de bouwsector zijn we ook deskundig in het vinden van hooggekwalificeerd technisch personeel, zowel voor tijdelijke posities als voor zzp'ers. Heeft u behoefte aan technisch personeel, zoals een loodgieter, elektromonteur of lasser? Dien dan uw aanvraag in of neem direct contact met ons op. Het team van demt-flex staat altijd voor u klaar.