Afspraak maken

Contact

ItDentity
Gewoon Grafisch Goed

Roland Holststraat 18 4819 HR Breda Nederland
Kvk        20097820 Btw nr  NL001677774B97

Kopje koffie drinken.

Zoek je een betrokken en betrouwbare on- en offline partner? Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we je veel bieden. Vanaf het eerste contactmoment kijken we graag met je mee naar de beste aanpak voor jouw project. Welkom bij ItDentity! Afspraak maken? Neem contact met ons op. Vul het contactformulier hieronder in voor een afspraak of advies. Je kunt uiteraard ook bellen of een e-mail sturen.

Contact opnemen?

We streven ernaar je dezelfde dag een antwoord te geven

* Verplicht invulveld

Voor elke opdracht de juiste oplossing.

Hoewel wij zelf veel expertise in eigen huis hebben, hechten wij ook veel belang in netwerken. Voor opdrachten, indien nodig, schakelen we graag externe professionals in zodat we iedere opdracht kunnen realiseren om voor jou het beste resultaat te bereiken.

Als je zelf een partij hebt welke je graag in wilt schakelen, dan werken wij ook graag met hen samen. Op die manier kunnen we ons eigen netwerk ook weer uitbreiden.

Ons grafisch en website ontwerp is

Maatwerk

Wij bieden maatwerk oplossingen. Op deze manier zal jouw logo, huisstijl, brochure, catalogus, website of ander ontwerp uniek zijn.
Welkom bij ItDentity!

Vaste prijs

Voor veel opdrachten hanteren we afgesproken prijzen zodat je weet waar je aan toe bent. En ook geen limiet aan correctierondes. Ervaring heeft geleerd dat dat ook niet nodig is. Doorgaans weten we de juiste snaar te raken.

Voor iedereen

De opdrachtgevers van ItDentity zijn zzp’ers, mkb’ers en grotere bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in heel diverse branches waardoor iedere opdracht, klein en groot, een nieuwe uitdaging is.

Wij zijn

Snel

Of het nu gaat om een ontwerp, reactie of vraag, wij reageren heel snel. Geen lange wachttijden en duidelijke en heldere afspraken voor jou als opdrachtgever en voor ons. Dit lees je ook terug in de reviews over ItDentity.

Ervaren

ItDentity bestaat 20 jaar. Heel veel ervaring dus op grafisch, webdesign en SEO gebied. Zo kunnen we bieden wat jij nodig hebt. Jarenlange ervaring wil niet zeggen dat we achterover leunen, we leren continue bij op ons vakgebied.

Compleet

Omdat we veel kennis in eigen huis hebben (ontwerpstudio, webdesign, SEO en drukwerk) kunnen we je een totaalpakket bieden. Je hebt te maken met een vast aanspreekpunt waardoor er korte lijntjes zijn.

Scroll naar top