Menu

Referenties van ItDentity

 

We kunnen zelf wel zeggen waar ItDentity voor staat, maar het belangrijkste is toch hoe de klant ItDentity ervaart. Hieronder dus een aantal recensies waar we erg blij mee zijn.

 

Slechte recensies hebben we gelukkig nog nooit ontvangen en hoeven we dus ook niet te plaatsen :)

Ben je klant en wil je hier ook bij staan? Stuur een berichtje of zet je recensie op een onafhankelijke site: allebedrijveninbreda.nl.

Altijd een goede samenwerking

 

Rachel van den Tweek-Jonkman - www.fhi.nl

 

Met ItDentity hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de email verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

 

 

Snel schakelen, betrouwbaar, professioneel, topkwaliteit

 

John Stoopen - www.barons.nl

 

Als organisator van Streetball Masters in Breda vanuit Barons Breda Basketball op zoek geweest naar iemand die banners/spandoeken grafisch zou kunnen vormgeven. Uitgekomen bij ItDentity. Met Ingrid is het vlot schakelen en weet ze in een mum van tijd onze sponsorlogo's netjes en vakkundig aan te leveren op banieren/spandoeken. We doen het goed of we doen het niet is ons motto en daarbij sluit de vaardigheden en betrouwbare aanlevering van de materialen vanuit ItDentitiy naadloos op aan. Tijdens onze evenementen geen andere partij die dit stukje op hoeft te pakken. We werken graag verder met ItDentity en bouwen zo graag verder aan onze betrokken, duurzame relatie.

 

 

Ingrid is integer, zeer klantgericht en meedenkend

 

Susanne Snoeys - www.confidenttandartsen.nl

 

Heeft voor Confident tandartsen veel betekend.

 

 

Professioneel, kennis van zaken, deskundig en betrokken

 

Elita Wagenmakers - www.elitaz.nl

 

Ingrid van ItDentity heeft op mijn webshop de zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast en met resultaat.Hoe moeilijk het mij ook leek om hoog te scoren in google, Ingrid is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Mijn webshop www.elitaz.nl wordt goed gevonden en ik ben dus dik tevreden. Ook heeft ze me handvatten aangereikt om dit in de toekomst te kunnen blijven toepassen.

 

 

ItDentity is betrouwbaar, creatief, snel, meedenkend, uniek, professioneel, flexibel en all-round!

 

Jolanda Nagtzaam - www.sisterhoodworks.nl

 

Het flexibele en intelligente denkvermogen van ItDentity heeft geleid tot mijn prachtige website. Ingrid's creativiteit kent geen grenzen en leidt vaak tot humorvolle gesprekken. Ze is breed georiënteerd waardoor ik aan haar als één gesprekspartner voldoende heb. ItDentity kan al mijn communicatiewensen tot uitvoer brengen en dat bespaart veel tijd, ergernis en geld. Als het nodig is, stap ik graag in mijn auto en rij naar Breda om in een persoonlijk gesprek mijn wensen kenbaar te maken. Hoeft niet, maar is wel ontzettend gezellig en de 'klik' vind ik net zo belangrijk.

Pluspunten: ItDentity is een waardevolle opdrachtnemer!

 

 

Snelheid, vriendelijk en denkt met de klant mee!

 

Ruud - Avyna - www.trampoline.nl, www.avyna.nl

 

Een geweldig professioneel maar ook persoonlijk bedrijf dat altijd voor ons klaar staat. Voor het maken van onze www.trampoline.nl nieuwsbrieven, maar ook voor banners, drukwerk of reclamedoeken. Ze denken mee met de klant, de slogan zegt het al: "ItDentity werkt niet vóór je maar met je" Top bedrijf dat wij van Avyna trampolines aan iedereen willen aanraden.

 

ItDentity is een betrouwbare grafische partner die waarde aan SveaVita heeft toegevoegd

 

Irma de Bont - Managing Director SveaVita - www.sveavita.nl

 

ItDentity heeft voor SveaVita een mooie en functionele website ontwikkeld: www.sveavita.nl. Gedurende het gehele traject was er sprake van korte communicatielijnen tussen Ingrid Bastiaansen van ItDentity en mij (Irma van SveaVita). Dit heb ik als heel prettig ervaren. Bovendien leverde Ingrid niet alleen een puur grafisch product af, maar zij dacht ook op constructieve wijze conceptueel/tekstueel mee om zo tot een look & feel te komen die daadwerkelijk bij SveaVita past en bovendien - niet onbelangrijk - de geïnteresseerde bezoeker ook aanspreekt! Daarbij krijgt ook het belang van een uitstekende vindbaarheid op Google de nodige aandacht.

Pluspunten: Snel schakelen, constructief meedenken, out-of-the-box input, totaalvisie

ItDentity is een betrouwbare grafische partner die waarde aan SveaVita heeft toegevoegd

 

 

Professioneel, betrokken, goed sturend, complete service

 

Jack Kapitein - Eigenaar www.beddenverhuurnederland.nl - www.beddenverhuurnederland.nl

 

ItDentity heeft voor www.beddenverhuurnederland.nl (verhuur van bedden) de huisstijl ontwikkeld en het hele traject van website tot drukwerk goed uitgevoerd.

Pluspunten: Compleet servicepakket: van huisstijl tot drukwerk in één huis

 

 

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

 

Oscar van den Brink - Managing Director Coast - www.ti-coast.com

 

Onze Roadmap (visiedocument) werd door ItDentity snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van 'plaatjes' en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem. De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt ItDentity excellent.

 

 

Ingrid heeft onze zeer complexe website een total nieuwe uitstraling gegeven!

 

Annemiek Hell - TI-Coast - www.ti-coast.com

 

Ingrid heeft veel geduld met ons gehad en bijna al onze eisen in de nieuwe website verwerkt.

Wij zijn erg blij met het mooie design en zien bijna alle gevraagde features in onze nieuwe website terug. Naar bij haar nog niet bekende oplossingen gaat zij actief op zoek.

Wat vooral fijn is aan Ingrid is dat ze heel goed bereikbaar is en supersnel vragen beantwoord en problemen oplost. Dit samen met haar creativiteit heeft geresulteerd in een mooie nieuwe website.

Ook heeft zij ervoor gezorgd dat onze website beter vindbaar is, waardoor wij als organisatie hopelijk verder kunnen groeien.

 

 

Ingrid weet direct waar je naar toe wilt in ontwerp, uitvoering en snelheid van handelen!

 

Jochem Bakker - Owner - www.jochembakker.nl

 

Ik zou niet weten waarom je ItDentity geen kans zou geven.
Flexibel, artistiek, down to earth en snelle uitvoering.

 

 

Na eerst 3 andere ontwerpers in de arm genomen te hebben, heeft ItDentity de klus geklaard naar tevredenheid

 

C.A. Moerland, Breda

 

Nadat ik al 3 andere ontwerpers, waaronder een met BNO keurmerk, aan een nieuw logo had laten werken, was er nog geen concreet resultaat.
ItDentity mailde mij; "Daarbij wil ik ook de opmerking plaatsen dat ik ga voor 100% tevreden klanten. Dit wil zeggen dat ik net zolang aan het ontwerp werk, totdat u helemaal tevreden bent."
Daar had ik dus iets aan, eindelijk iemand met de juiste instelling. Goed overleg over en weer, initiatief en een mooi eindresultaat.

 

 

Aanrader

 

Janette Spaninks - Marketing Communication Manager - Da Vinci Laboratory Solutions -
www.davinci-ls.com

 

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.

Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

 

 

Creatief en kwaliteit

 

Rolina Welmers - directie secretaresse - Engie (voorheen Cofely Energy & Infra) - www.engie.nl

 

Wij, Cofely Energy & Infra, werken sinds enige tijd samen met ItDentity. Deze samenwerking verloopt erg goed. Ingrid is professioneel, creatief, levert kwaliteit en begrijpt wat wij vragen. Uitzonderlijk is de snelheid waarin het ontwerp wordt aangeleverd en de prettige communicatie.

Een aanrader. We hopen nog lang met ItDentity samen te mogen werken.

 

 

Nog steeds dik tevreden

 

R. Overbekking - Auga BV - www.auga.nl

 

Wij werken al vele jaren samen met ItDentity en zijn eigenlijk alleen maar tevreden.

Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar. Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product.

Pro's: Snelheid en eenvoud.

 

 

Uitstraling past perfect

 

Administratiekantoor J. de Hoon - www.jdehoon.nl

 

Al jaren werkt ons kantoor samen met Itdentity. ItDentity verzorgt voor ons, naar volle tevredenheid, de huisstijl, ontwerpen en al het drukwerk. Na vele jaren was onze website toe aan een grondige make-over.

ItDentity heeft gezorgd voor een nieuwe website welke vrijwel meteen voldeed aan onze wensen en verwachtingen. Het ontwerp van de website sluit naadloos aan bij de huisstijl en heeft een uitstraling die naar onze mening perfect past bij ons kantoor.

Kortom, Ingrid is zeer goed in staat om de we snsen en ideeen van de klant te vertalen naar een ontwerp dat aan de verwachtingen voldoet.

 

 

Plezierig

 

Dhr. H.J. Hilbelink - Den Haag - LabVision - www.labvision.nl

 

Ik ken eerdere opdrachten van ItDentity via Salm & Kipp BV en Da Vinci Europe BV.

Ze hebben me laten zien wat dit bedrijf kan en toen was ik direct overtuigd dat dit een plezierig en betrouwbaar bedrijf is, wat werkt zonder nonsens en doet wat er gevraagd wordt. Ze zijn plezierig in de omgang en reageren direct zonder lang te moeten wachten. Kijk maar naar het resultaat; www.labvision.nl.

Laat maar een berichtje achter als je meer wilt weten, maar het is sowieso positief!

 

 

Mond-op-mond reclame

 

Koen de Roos - Customer Care Manager - Salm en Kipp BV - www.salmenkipp.nl

 

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren. Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

 

 

Zeer professionele, maar toch informele werkwijze

 

MediPlus Hulpmiddelen BV Breda - www.medi-plus.nl

 

We kennen Ingrid al geruime tijd en werken met volle tevredenheid samen. Ze is onze vaste vormgeefster voor onze advertenties, flyers, folders, enz.

Onze ideeën die in ons hoofd zitten, weet Ingrid op een goede wijze vorm te geven op een pakkende wijze. Haar snelle en accurate werkwijze zorgen ervoor dat wij altijd op haar kunnen vertrouwen. Kortom, dik tevreden!

 

 

Werk sprong er door vormgeving onmiddelijk uit

 

P.J.M. van Diessen, eigenaar JP Systems Isotherme Transporttechniek - www.jp-systems.nl

 

Onze website was zeer gedateerd en moest dringend vernieuwd worden. Ik heb bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd waarbij het al snel duidelijk was dat er web-ontwikkelaars zijn die vanuit de techniek werken en dat er websitebouwers zijn met een grafische achtergrond zoals ItDentity.

Het werk van Ingrid sprong er door de vormgeving onmiddellijk uit. In eerste instantie heeft Ingrid voor ons een nieuwe folder ontwikkeld waarbij tussendoor ook nog even ons logo werd opgefrist. Professioneel ontwerp, snel en ze vertaalt in zakelijke vormgeving datgene wat ik zelf in gedachten had. Het is nu onze nieuwe huisstijl.

Zo moest onze nieuwe website ook worden. Binnen 'een mum van tijd' was er een ontwerp met een 'frame' en een 'banner' (vreemde woorden voor een digibeet als ik) die meteen bij ons bedrijf paste. Je krijgt uitleg waar je op moet letten met het schrijven van teksten in verband met 'zoekwoorden', de tekst wordt door Ingrid aangepast en daar waar nodig herschreven (de kunst van het weglaten zoals ze dat zelf noemt) en door de pagina opmaak met de juiste pakkende lettertypes en kleuren zie je dat vormgeving wel 'haar ding' is. Kortom, gewoon heel goed. Het zal vast niet de laatste keer zijn dat je voor ons werkt, Ingrid!

 

 

Ingrid heeft gewoon snel door wat je nodig hebt en komt met grafische oplossingen die bij ons passen

 

Olaf Janssen - Directeur Balance d'eau - www.balancedeau.nl

 

Itdentity denkt mee, is flexibel en heeft een goed netwerk van toeleveranciers, toppertje!

Pluspunten: betrouwbaar: komt afspraken na en geeft ook aan als iets niet lukt.

 

 

Deskundig en zeer betrokken om je verder te helpen

 

Susanne Snoeys - Praktijkmanager Confident Tandartsengroep Etten-Leur - www.confidenttandartsen.nl

 

Een zeer klantgericht deskundig bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Persoonlijke benadering hebben wij erg op prijs gesteld.

 

 

Professioneel en voldoet aan al je wensen!

 

Kim Engel - www.pedicuresalonkimengel.nl

 

Ingrid heeft goed geluisterd naar al mijn wensen, niets was te veel. Goede samenwerking met een heel mooi resultaat! Trots op mijn mooie site!

Pluspunten: professioneel, goed meedenken, erg snel en klantvriendelijk.

 

 

Super meegedacht met onze wensen en een nog betere website dan onze verwachtingen!

 

Ivo Kuypers - Estrellas Breda - www.estrellasbreda.nl

 

Ingrid is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op website gebied en beheerst deze ook uitstekend. Er is goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat is een website die straalt van perfectie.

Pluspunten: Ingrid kan zich goed inleven in de wensen van de cliënt en wensen uitvoeren. Lijntjes zijn kort.

 

 

Informeel en toch zakelijk

 

Tea Keijl - Tekstbureau zonder H - www.zonderh.nl

 

Ingrid Bastiaansen van ItDentity is het levende bewijs van de klant die vraagt en de webbouwer die draait. Ik had voor mijn bedrijf Tekstbureau Zonder H heel scherp voor ogen hoe mijn website er uit zou moeten komen te zien.

Ingrid heeft die wensen heel serieus genomen en daar haar expertise aan toegevoegd. Ik ben ook zeer te spreken over haar aanpak: informeel in het contact maar zakelijk in het nakomen van de afspraken.

 

 

Aanrader als je de focus op je vakgebied wilt houden

 

Conny van Leest - Reken Maar! - www.rekenmaar.biz

 

Als ondernemer in het onderwijs heb ik er plezier in om veel dingen zelf te doen en te ontdekken. Als het op een huisstijl creëren aankomt, moet ik het toch af laten weten. ItDentity heeft in een korte tijd een eigentijds ontwerp gemaakt en uitgewerkt in website en folder. Een ontwerp dat uitdrukt waar Reken Maar! voor staat en waar veel positieve reacties van klanten en relaties op komen als; Positief, professionele uitstraling, wervend, duidelijk. De communicatie met ItDentity verloopt vlot en soepel. Een aanrader dus als je je focus op je eigen vakgebied wilt houden, maar wel duidelijk en goed wil communiceren naar buiten toe.

Pros: creatief, snelle dienstverlening, to the point, servicegericht.

 

 

De rekening betaal ik met veel plezier

 

Cock van der Linden - Directeur, Maha Nederland BV - www.mahanederland.nl

 

Het meest prettige aan het werken met ItDentity is de flexibiliteit. Vaak komen er ideeën bij mij op maar dan moet dat wel snel. Bij ItDentity is dat nooit een probleem, als het in de normale werkuren niet gaat, wordt er gewoon 's avonds doorgewerkt.

Het is mij wel gebeurd dat ik 's morgens om 06.00 uur een mailtje stuurde en ik tot mijn verbazing om 06.10 uur antwoord kreeg! Bij ItDentity werken ze snel, accuraat en creatief.

Creatieve activiteiten als brochures maken en websites bouwen, moeten in een open en vriendelijke sfeer plaatsvinden.

Als de uitwerking van mijn idee mij niet aanstaat, wordt het zonder gemopper opnieuw gedaan ook al ligt het meestal meer aan het idee dan aan de uitwerking. De rekening die volgt, betaal ik met veel plezier want hij valt nooit tegen!

 

 

Wij komen steeds weer terug bij ItDentity

 

J. Lensink - Messner Benelux BV - www.auga.nl

 

ItDentity heeft bijna al onze verpakkingen voor Vivaria uitgewerkt. Tevens worden onze jaarlijkse brochures voor Messner en Vivaria door Itdentity opgemaakt.

Door de goede service en het werk dat snel afgeleverd wordt, komen wij steeds weer bij ItDentity terug.

 

 

Snelle uitvoering én resultaat

 

Jeroen Lammertse - Marketing & Sales Manager, - Alrecar BV - www.alrecar.nl

 

Alrecar staat voor onderscheidende winkel-oplossingen zoals ItDentity staat voor verrassend snel. Steeds opnieuw weet ItDentity binnen een kort tijdsbestek een origineel concept bij ons neer te leggen. Concepten die het gewenste resultaat opleveren, of het nu gaat om zichtbaarheid, omzetgroei of een onderscheidende website. Onze ervaringen met ItDentity zijn dan ook positief. Bijkomend voordeel is dat je bij een kleine onderneming altijd direct bij de juiste persoon aanklopt en dat werkt lekker efficiënt.

 

 

Verrassend & transparant

 

E. Schaerlaeckens - ES Montage - www.esmontage.nl

 

Al langere tijd met de gedachte bezig geweest om een website voor ons bedrijf online te zetten. Toen we met ItDentity in contact kwamen was er in korte tijd een ontwerp wat ons zeer verrastte, transparant en overzichtelijk. Door dit verrassende ontwerp hebben we tevens onze huisstijl aan laten passen door ItDentity. Als klant en persoon zeer tevreden.

 

 

Meedenkend, zeer flexibel en snel

 

Karin van Geloven - Eigenaresse VakVaardig - www.vakvaardig.nl

 

Voor de start van mijn bedrijf wilde ik een logo met een professionele en warme uitstraling. Ingrid heeft deze 'vage' vraag vertaald naar diverse logo-ontwerpen.

Niks was haar te veel en als ik weer een ideetje had, paste zij de ontwerpen weer aan, zodat het ontwerp steeds dichter bij wat ik wilde kwam. Ook met de website ging het zo. Ingrid zorgde voor het basisontwerp (heel flitsend, met mooie indeling, banners en dynamiek) en ik voor de teksten. Daar heeft ze wel geduld voor moeten hebben. Maar nooit voelde ik me opgejaagd om teksten in te leveren.  Zo snel als Ingrid zelf is, zoveel tijd gunde ze mij.
De website is inmiddels af en ziet er erg professioneel en prikkelend uit. Ik ben er heel tevreden over, precies het beeld dat ik voor ogen had!

 

 

Kleinschaligheid sprak aan

 

Martin Verberk - Directeur - Danco Staalconstructies BV

 

Het was al enige tijd de bedoeling om onze website te vernieuwen. Toen wij een mailing ontvingen van ItDentity, sprak mij het kleinschalige aan. Ondertussen is onze website www.danco.nl in de lucht, en zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

 

 

ItDentity denkt mee op een creatieve wijze!

 

Boomaplant - Trèsor d'orchidee

 

ItDentity werd ons aanbevolen door onze leverancier. Wij waren bezig met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Toen we er tijdens het ontwerpen van het logo en etiket er niet helemaal uitkwamen heeft ItDenity ons binnen 2 dagen uit de brand geholpen en het was precies die finishing touch die wij miste. De website www.tresordorchidee.nl is door ItDentity ontworpen. De samenwerking werkt zeer prettig. ItDentity is snel en zeer flexibel. Er wordt meegedacht op een creatieve wijze en vragen/mails worden snel beantwoord. Ook een beursbanner die op de valreep nog ontworpen moest worden, werd binnen een week bij de drukker aangeleverd. Wij zijn zeer tevreden en hopen in de toekomst nog vaak zaken te doen met ItDentity.

 

Goede betrouwbare partner

 

Vitaal

 

ItDentity heeft voor Vitaal een nieuwe Business Verkoop catalogus verzorgd. In een relatief kort tijdsbestek heeft zij op zeer professionele wijze deze catalogus in elkaar gezet.

Groot voordeel is dat ze erg snel werkt, mails worden heel snel beantwoord of aangegeven wanneer deze behandeld zullen worden. Daarnaast denkt ze niet alleen mee over het ontwerp, maar denkt ook logisch mee over waar het voor bedoeld is en hoe het over komt.

De catalogus is nu klaar, maar ze is al direct weer ingezet voor het maken van drieluik folders, welke ook weer erg snel, mooi en professioneel gemaakt zijn. Voor ons is ItDentity een goede, betrouwbare partner geworden!!

 

 

Vakkundige samenwerking

 

Rene van de Wouw - Sales Manager - Kleijn Wanner Productions BV

 

Binnen een MKB bedrijf met 10 - 15 man personeel kom je niet toe aan het ontwerpen en onderhouden van een eigen website. Bij de grotere bureaus voor het ontwerpen en beheren, voel je je echter niet thuis en bovendien zijn de kosten daar meestal erg hoog.

Bij ItDentity krijg je wel de aandacht die je wilt, zonder de hoge kosten. Bovendien gaan aanpassingen en wijzigingen altijd erg snel en zonder formele toestanden. Kortom, vakkundig en fijn om mee samen te werken.

ItDentity Visuele Communicatie 2017  |   Roland Holststraat 18   |   4819 HR Breda   |   076 521 23 08

Afspraak maken?