Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerper Breda

Ontwerpbureau Breda.

Als grafisch ontwerper in Breda houden we ons bezig met het vormgeven en ontwikkelen van grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord. Eigenlijk kunnen we nagenoeg alles ontwerpen. Ook online kunnen we je helpen met bijvoorbeeld je website en de SEO. Zo kunnen we je een totaalconcept aanbieden. Alles onder 1 dak met korte lijntjes en snelle respons. Klanten beoordelen ons met een 4.9 uit 5.0.

Logo en huisstijl ontwerp.

Unieke logo en huisstijl ontwerpen

Nieuw logo laten ontwerpen? Of wil je een aanpassing van je bestaande logo. Logo redesign dus. Of een ontwerp van een complete huisstijl?

Wij maken unieke logo en huisstijl ontwerpen. Logo’s welke langer meegaan. Vaak proberen we het ook simpel te houden. Eenvoudig maar wel doordacht. Zodat jouw logo in één oogopslag laat zien waar je voor staat.

Flyer, folder, brochure & catalogus ontwerp.

Wat hebben we niet ontworpen?

We bieden je meer dan 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Het ontwerpen van flyers en folders is voor ons dagelijkse kost. En een catalogus van meer dan 500 pagina’s? Ook daarin zijn we uiterst bedreven. Eigenlijk hebben we nagenoeg alles de revue al zien passeren. En of het nu een flyer betreft of een catalogus, er wordt altijd goed nagedacht over het ontwerp. Zo is iedere opdracht dus weer een nieuwe uitdaging. Tenslotte is jouw succes ook ons succes.

Advertentie ontwerp.

On- en offline adverteren

Wil je een advertentie laten maken? Of een advertentie campagne? Wij ontwerpen advertenties voor onder andere;
  • Magazines
  • Kranten
  • Huis-aan-huis bladen
  • Vakbladen
  • Websites
  • Social media zoals Facebook en LinkedIn
  • Etc.

Poster, ontwerp, belettering & buitenreclame.

Reclame uitingen waar je niet omheen kunt

De opmaak van een flyer vraagt een andere aanpak dan het maken van een poster of banner. Bij een poster of banner ontwerp maak je meer gebruik van beeldmateriaal. Dit in combinatie met pakkende teksten. En zo ook het beletteren van een auto. Ook dit vraagt weer om een andere benadering. Denk ook aan gevelbelettering, het ontwerpen van spandoeken etc. Wat het ontwerp ook mag zijn, we weten iedere opdracht creatief om te zetten. Een ontwerp waar je

Verpakkingsontwerp.

Opvallen, verleiden en aanzetten

We ontwerpen ook verpakkingen welke aan alle eisen voldoen. Een verpakking moet opvallen in het schap. Aanzetten tot aankoop. Doorgaans kun je niet veel informatie kwijt op een verpakking. En dan dient het ook nog een blikvanger te zijn. Wij weten waar we op moeten letten. En dus gaan we creatief om met de beperkte ruimte. Opvallen en verleiden. Dit met de bedoeling om aan te zetten tot verkoop.

Webdesign.

Website maar ook website onderhoud

Ook ontwerpen en bouwen we websites. Wil je een WordPress of een Joomla website? We hebben jarenlange ervaring met beide CMS systemen. Als je wilt weten wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is, geven we je graag advies. Ook voor website onderhoud kun je bij ons terecht. Zodat jij verzekerd bent van een website welke altijd up-to-date is.

SEO - zoekmachine optimalisatie.

Een website welke bovenaan staat

Je hebt een mooie website laten maken. Bovendien is de site ook netjes aangemeld bij Google. En nu wacht je op klanten. Alleen de telefoontjes blijven uit… Met een mooie site alleen ben je er nog niet. Daar moet echter wel wat meer aan gebeuren. Wil je ook bovenaan bij Google verschijnen? En met name in de bovenste zoekresultaten? Ook hiermee helpen we je graag. We hebben hier tot nu toe namelijk goede resultaten mee bereikt. En dat gunnen we ook jouw bedrijf.

Grafisch ontwerper Breda

“Een grafisch ontwerp is het visueel zichtbaar maken van een gevoel. Dit resulteert in een boodschap en een uitnodiging. Een uitnodiging om een ander te verleiden tot het afnemen van jouw product en/of dienst. On- en offline helpen wij je graag om je visueel zichtbaar te maken. Gewoon omdat hier onze passie ligt. En met onze ervaring kunnen we samen mooie grafische ontwerpen maken.”

Grafisch ontwerper Breda.

De kracht van ItDentity

De kracht van ItDentity zit in het luisteren naar de klant. Wat wil je en wat verwacht je van ons? En dit vertalen we dan naar creatieve ontwerpen. Zowel op grafisch- als op webdesign gebied. We bedenken en ontwerpen heldere ontwerpen. Aantrekkelijk, functioneel en met een duidelijke boodschap. Dit alles met oog voor detail en design. Je hebt te maken met korte communicatielijnen. Persoonlijk en ongedwongen. Snelle respons is ook wat we bieden. Dat werkt wel zo prettig. Dus ben je op zoek bent naar een huisstijl-, brochure- of website ontwerp? Als grafisch ontwerper in Breda realiseren we dit graag voor je.

Portfolio

Website bureau Breda
WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Mond-op-mond reclame

Koen de Roos, Salm en Kipp
www.salmen-kipp.nl

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Scroll naar top