Logo ontwerp
Je krijgt maar één kans voor die eerste indruk

Logo laten ontwerpen

ItDentity ontwerpt unieke logo's. En natuurlijk vertalen wij jouw visie en ideeën naar een passend logo wat aanspreekt bij de bedrijfsvoering én de doelgroep. Na een eerste gesprek worden de eerste logo ontwerpen opgezet. Na enkele revisie-rondes, waarbij je steeds feedback kunt geven op de conceptversies, komt hét logo tot stand.

Resultaat: een sterk beeldmerk / logo ontwerp waar je voor staat en waar je trots op kunt zijn. Er wordt net zo lang aan een ontwerp gewerkt totdat dit helemaal naar wens is. Jouw visitekaartje is tenslotte ook ons visitekaartje!

Logo beeldmerk ontwerp

Sterke unieke ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Onbeperkte wijzigingen

Logo laten maken

100% garantie

Logo ontwerp Breda - Logo ontwerper

Ook voor drukwerk

Wat is een logo?

Om in jargon te spreken; een logo kan uit een beeldmerk (afbeelding) bestaan (al dan niet ondersteund door een woordmerk) of enkel uit een woordmerk (een tot enkele woorden).

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de i(t)dentiteit van jouw bedrijf, organisatie of product. Het logo moet in één oogopslag communiceren over de filosofie, waarden en doelstelling van jouw bedrijf. Het is de basis van het imago van de onderneming en dus het belangrijkste element van de visuele identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Bovendien moet het voor herkenning zorgen en de doelgroep aanspreken.

goede grafisch ontwerper bredaLogo ontwerp voor alle doeleinden

Als wij je logo ontwerpen, leveren wij dit aan in de meest gangbare en gewenste bestandsformaten; JPG, PNG en AI.

Waarschijnlijk zul je het JPG bestand het meeste gaan gebruiken. Dit bestand voldoet voor de website, Social Media en ook voor de email handtekening. Het PNG bestand kan gebruikt worden op een transparante achtergrond.

Een AI bestand is een vector bestand wat wil zeggen dat het schaalbaar is. Dus onafhankelijk van het gebruik kan het logo haarscherp 'opgeblazen' worden; van formaat bierdopje tot banner achter een vliegtuig...

Logo re-design

Bij de start van een bedrijf is er vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaren toch niet zo tevreden meer bent over het logo. Paste het logo in het begin perfect bij het bedrijf, dan kan het voorkomen dat dit perfecte logo ontwerp nu minder goed bij je onderneming past.

Het is geen slecht idee om eens kritisch te kijken of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan een herontwerp van het logo en de huisstijl.

Logo laten maken

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!

 • Logo ontwerp door ItDentity

 • Uniek logo ontwerp op maat
 • Meerdere conceptvoorstellen
 • Geen limiet aan correctierondes, onbeperkte wijzigingen
 • Je ontvangt alle gangbare bestanden
 • Volledig gebruikersrecht
 • Ook kunnen wij al je drukwerk verzorgen
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden
 • Grafische vormgeving; meer dan 18 jaar ervaring

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed