Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerp

Huisstijl laten maken.

Alles begint met het huisstijl ontwerp. De bedrijfshuisstijl is letterlijk het gezicht van je bedrijf of organisatie naar buiten toe. Dus laat met je huisstijl zien waar jij en je bedrijf voor staan.

Je huisstijl laten ontwerpen door ItDentity betekent terug kunnen vallen op meer dan 20 jaar grafische ervaring.

Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Huisstijl ontwerp.

Complete huisstijl laten ontwerpen

Het huisstijl ontwerp bestaat niet alleen uit het ontwerpen van een logo. Ons je huisstijl laten ontwerpen? Ook met je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen gaan we creatief aan de slag.

Het huisstijl ontwerp kan verder nog aangevuld worden met onder andere; autobelettering, verpakkingen, folders, flyers, brochures & catalogi ontwerp. Ook kunnen we je huisstijl toepasssen op notitieblokken, afsprakenkaartjes, pennen, etc.

We ontwerpen alles voor je huisstijl wat je nodig hebt waardoor jij succesvol kunt ondernemen.

Huisstijl maken

hoe gaan we te werk.

Het huisstijl ontwerp begint met het logo

Eerst willen we graag kennismaken en meer over jou en je bedrijf horen. Wat zijn de doelstellingen van je onderneming en wat wil je uitdragen? Wat spreekt je aan bij andere huisstijlen en vooral ook wat niet? Welke kleuren hebben je voorkeur? Genoeg te bespreken dus.

Dan gaan we aan de slag met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze.

Zit hét ontwerp er niet bij? Dan gaan we verder net zolang totdat het logo helemaal naar wens is. Kijk hier als je meer wilt weten over ons logo ontwerp.

Als het logo definitief is, gaan we verder met het ontwerp van de visitekaartjes en het briefpapier. Desgewenst ontwerpen we ook andere huisstijldragers zoals enveloppen, afsprakenkaartjes, with compliment cards, flyers, folders etc.

We hanteren onbeperkte revisierondes omdat we willen dat jij 100% tevreden bent met je nieuwe huisstijl.

Logo ontwerp
Logo laten ontwerpen

De 3 elementen van een huisstijl

“Een huisstijl, corporate identity, omvat de gehele presentatie van een bedrijf. Het is dus meer dan de uiterlijke verschijningsvorm.

Een huisstijl bestaat uit 3 elementen; vormgeving, communicatie en gedrag.”

Huisstijl re-design.

Nieuw huisstijl ontwerp of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Ben je toe aan een nieuwe huisstijl maar wil je de oude huisstijl niet helemaal loslaten? In dat geval behouden we het vertrouwde. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen of juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Vernieuwend en weer up-to-date.

Huisstijl bewaking.

Consequent gebruik van je huisstijl ontwerp

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Helaas gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Vaak gebeurt dit door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen dus probeer dit te vermijden.

Zorg je ervoor dat elke uiting van de huisstijl dezelfde uitstraling heeft dan zullen je klanten je veel sneller herkennen.

Behalve het ontwerp van je huisstijl kunnen wij ook het drukwerktraject regelen. Wij ontwerpen en bouwen ook websites. Zo kun jij met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf neerleggen. Hierdoor ben je verzekerd van uniformiteit en consequent huisstijlgebruik.

Huisstijlhandboek.

Huisstijl ontwerp zoals deze bedoeld is

Als wij de huisstijl afgerond hebben, ontvang je een overzichtelijk huisstijlhandboek.

In dit huisstijlhandboek worden alle uitingen vastgelegd. Denk hierbij aan de typografie, grootte van het font, kleur, beeldelement(en) en het juiste gebruik van het logo. Maar ook de richtlijnen voor de e-mail handtekening vind je hierin terug.

Op deze manier kan het huisstijlontwerp behouden blijven zoals deze is ontworpen en bedoeld.

Portfolio

huisstijl ontwerp Breda
spoed visitekaartje laten maken

Trots op onze reviews.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top