Grafisch ontwerp

Huisstijl laten maken Breda

Huisstijl ontwerp.

Wil je een huisstijl laten maken voor je bedrijf in Breda?
Zelf zijn we ook gevestigd in het mooie Bourgondische Breda. Maar we ontwerpen ook huisstijlen voor ondernemingen in heel Nederland. En ook over de grens overigens…

De huisstijl is hét gezicht van je bedrijf of organisatie naar buiten toe. Belangrijk dus dat de huisstijl dan ook uitstraalt waar je bedrijf voor staat.

ItDentity heeft meer dan 20 jaar ervaring in huisstijl ontwerp. En dit doen we voor zowel grote als kleine bedrijven. Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Waaruit bestaat een huisstijl.

Compleet huisstijl ontwerp

Het huisstijl ontwerp bestaat uit meer dan alleen het ontwerpen van een logo. Ook visitekaartjes en enveloppen kunnen tot de huisstijl behoren.

We ontwerpen alles wat nodig is om succesvol te kunnen ondernemen. Doordat ieder bedrijf andere behoeften heeft, is het ene huisstijlpakket het andere niet. De huisstijl kan verder toegepast worden op onder andere:

Hoe gaan we te werk.

Huisstijl laten maken Breda

Eerst willen we graag kennismaken. We horen graag meer over jou en je bedrijf. Wat zijn de doelstellingen van je onderneming? Maar ook wat wil je uitdragen? Wat spreekt je aan bij andere huisstijlen? En wat niet? Welke kleuren hebben je voorkeur? Genoeg te bespreken dus.

Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze.

Zit hét ontwerp er niet bij? Dan gaan we verder totdat het logo perfect is. Meer weten over ons logo ontwerp? Kijk dan hier.

Als het logo definitief is, kunnen we verder met de visitekaartjes en het briefpapier. Daarna komen de andere huisstijldragers aan bod. Bijvoorbeeld enveloppen, afsprakenkaartjes, with compliment cards etc.

We hanteren onbeperkte revisierondes omdat we willen dat jij meer dan tevreden bent met je nieuwe huisstijl.

Interesse in huisstijl laten maken Breda?

Huisstijlhandboek.

Huisstijl ontwerp zoals deze bedoeld is

Laat je door ItDentity de complete huisstijl ontwikkelen, ontvang je na afronding een overzichtelijk huisstijlhandboek.

Hierin worden alle uitingen vastgelegd zoals typografie, kleuren en beeldelementen. Maar bijvoorbeeld ook tips voor een correct gebruik van het logo vindt je hierin terug. Op deze manier wordt de huisstijl behouden zoals deze is ontworpen en bedoeld is.

Door een consequent gebruik van de huisstijl, zullen klanten je eerder herkennen.

De 3 elementen van een huisstijl

“Een huisstijl, corporate identity, omvat de gehele presentatie van een bedrijf. Deze bestaat uit 3 elementen; vormgeving, communicatie en gedrag. Meer dus dan de uiterlijke verschijningsvorm. “

Huisstijl redesign.

Nieuw huisstijl ontwerp of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Verrassend vernieuwend

Toe aan een nieuwe huisstijl maar wil je de oude huisstijl niet helemaal loslaten? In dat geval behouden we het vertrouwde. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen. Of daarentegen juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo in een nieuw ‘jasje’. Een jasje wat tegelijkertijd beter past in het hier en nu. Vernieuwd en hiermee klaar voor de toekomst.

Huisstijl bewaking.

Consequent gebruik van je huisstijl

Een consequente doorvoering van je huisstijl, zorgt voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Toch gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Vaak komt dit door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen. Een huisstijl handboek bijvoorbeeld helpt je dit te voorkomen.

Zorg je ervoor dat elke uiting van de huisstijl dezelfde uitstraling heeft, zullen klanten je veel sneller herkennen.

Drukwerk

Ook het drukwerktraject kunnen we voor je verzorgen. Wij fungeren als tussenpersoon zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Omdat we reseller zijn, profiteer je van voordelig geprijsd drukwerk.

Webdesign

Wij ontwerpen en bouwen ook websites. We voeren je huisstijl door in de website. Hierdoor ben je verzekerd van uniformiteit voor al je huisstijldragers.

Zo kun jij met een gerust hart alles bij hetzelfde bedrijf neerleggen. We werken met korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. Bovendien geven we snel respons zodat jouw project geen onnodige vertraging oplevert. Spreekt dit je aan?

Portfolio

huisstijl ontwerp itdentity breda
Huisstijl ontwerp Breda
Gaaf visitekaartje laten maken Breda

Trots op onze reviews.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen. Zo ontwikkelde ze de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat. Zo ontwierp ze vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes en briefpapier. Top!

Mond-op-mond reclame

Koen de Roos, Salm en Kipp
www.salmen-kipp.nl

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid en goede communicatie. Ook wordt onze visie goed vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Scroll naar top