Grafisch ontwerpCreeër herkenbaarheid en gevoel

  • Home
  • Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Zowel kleurgebruik alsmede de keuze van de typografie, grootte van het font, beeldelementen; het draagt allemaal bij aan grafisch ontwerp.

Het grafisch ontwerp begint met de ontwikkeling van een logo en huisstijl ontwerp. Een doordachte visuele stijl welke in alle communicatie aspecten terugkomt om herkenbaarheid te creëren en je bedrijf, organisatie of merk gevoel te geven.

Als de huisstijl een feit is, dient dit als basis om alle ontwerpen te kunnen realiseren. Zo ontwerpen wij, behalve de huisstijl, ook advertenties, flyers, brochures, folders, catalogi, verpakkingen... Noem het maar; voor alles wat bedrukt kan worden, maken wij een passend ontwerp. In stijl uiteraard.

Maar ook het maken van je website en het drukwerk kunnen wij verzorgen zodat je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen.

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek wordt het ons duidelijk wat je ongeveer voor ogen hebt en dit gaan we naar een hoger niveau tillen.

Van verhaal naar ontwerp

We gaan dan aan de slag en koppelen onze eerste ideeën snel aan je terug. Zo kun jij ook zien welke kant het opgaat en feedback geven.

Het kan zomaar zijn dat we precies te pakken hebben wat je aanspreekt of wat je voor ogen had. Mocht dat niet het geval zijn, kan er altijd nog bijgestuurd worden.

Huisstijl handboek

In een huisstijlhandboek worden alle uitingen vastgelegd zoals de typografie, grootte van het font, kleur, beeldelement(en), juiste gebruik van het logo.

Op deze manier kan de huisstijl behouden blijven zoals deze is ontworpen, ook als er meerdere mensen binnen één bedrijf aan de communicatie uitingen werken.

Grafisch ontwerp Breda, Rotterdam, Eindhoven

Grafisch ontwerp

Onze werkwijze is al bij veel bedrijven succesvol gebleken. Zullen we een afspraak maken om kennis te maken?

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed