Blue Legal: een team aan advocaten voor uw bedrijf

2023-12-06
-

Blue Legal heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, en ICT- en privacyrecht. Deze rechtsgebieden vormen de kern van ons bedrijfsjuridisch team.

Arbeidsrecht specialist

Onze specialist op het gebied van arbeidsrecht begrijpt de complexe dynamiek van menselijke samenwerking binnen organisaties. We optimaliseren uw organisatiestructuur door middel van gedetailleerde afspraken en reglementen. Ons team biedt advies, begeleiding en onderhandelingen, inclusief bij zaken als reorganisatieontslag en reorganisatieregels. Indien nodig nemen we scherpe juridische stappen ten behoeve van uw zaak. Onze unieke benadering combineert diepgaande kennis met teamwork, met als focus de best passende oplossing voor uw situatie.

Ondernemingsrecht expert

Een expert op het gebied van ondernemingsrecht is essentieel, ongeacht het type bedrijf dat u runt. Wij helpen u bij het beoordelen van risico's en kansen, en kijken naar de toekomstbestendigheid van uw ondernemingsstructuur. Als juridisch adviseur van uw bedrijf bepalen we samen de juiste koers, inclusief het opstellen van solide aandeelhoudersovereenkomsten, governance en investeerdersrelaties.

Privacy- en ICT-recht specialist

In een wereld waar overeenkomsten zonder persoonlijke ontmoetingen steeds gebruikelijker worden, zijn specifieke regels van toepassing. Als specialisten in privacyrecht en ICT-recht begrijpen wij deze regels en spreken we de taal van technologie. We zijn vertrouwd met informatietechnologie en kunnen complexe technologische ontwikkelingen helder uitleggen.

Blue Legal biedt ook een breed scala aan diensten dankzij onze expertise in deze specialisaties:

Bij Blue Legal staan onze experts klaar om u te ondersteunen en te adviseren in alle aspecten van het bedrijfsrecht.