Webdesign

Website voor ZZP'ers en startende ondernemers

Website voor ZZP laten maken.

Website voor ZZP laten maken? Wij maken voor ZZP’ers, kleine zelfstandige- en voor startende ondernemers een website welke past bij het bedrijf én de doelgroep. Professioneel webdesign voor iedereen.

Net als andere bedrijven wil je als ZZP’er of startende ondernemer een professionele ZZP website. Een website met een eenvoudig CMS waarbij jijzelf de regie in handen hebt. Een website waar je prettig in kunt werken en een website welke met jou en je bedrijf meegroeit.

Professioneel website design.

Eerlijke tarieven voor startende ondernemers en ZZP'ers

Je bent een startende ondernemer of ZZP’er. Ook jij wilt graag een website laten maken. Je verlangt uiteraard precies hetzelfde als ieder ander bedrijf van welke omvang dan ook. En dit mag je ook verwachten van je nieuw te bouwen website.

Het enige verschil kan zijn dat jij als startende ondernemer een minder groot budget hebt. Vaak ook is een website voor een ZZP’er (of voor kleine startende ondernemers) eenvoudiger om op te zetten en kunnen we de kosten daarom lager houden.

Daarnaast hanteren we voor startende bedrijven en ZZP’ers aangepaste tarieven. Voor ons is het een leuke uitdaging om jouw bedrijf goed op het web te zetten. Met een professionele website welke laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Maar ook wat betreft vindbaarheid zit je met een website van ItDentity echt wel goed!

ZZP website.

WordPress website voor ZZP’ers en startende ondernemers

We maken onze websites voornamelijk in WordPress. Dit omdat onze klanten WordPress als prettig ervaren om in te werken. En hierin maakt het geen verschil uit of het een groter bedrijf betreft, ZZP’er of kleine zelfstandige ondernemer.

Of liever een Joomla website voor jou als ZZP’er of startende ondernemer?

Heb je eerdere en/of ook goede ervaringen met Joomla? Ook in Joomla kunnen we voor jou als ZZP’er je website hierin maken. Joomla of WordPress, jij komt sowieso perfect met je bedrijf online. Dat is wat jij wilt en wij gaan realiseren voor je.

Perfecte weergave en goed vindbaar

“We maken iedere website responsive. Dus een perfecte weergave op zowel pc als mobiel.

Daarnaast zijn onze websites standaard goed vindbaar in Google.”

Meer dan voordelige websites voor ZZP'ers.

Voordelige website laten maken Breda

Maatwerk websites voor ZZP’ers

De meeste websites welke wij maken zijn maatwerk websites. En ja ook voor iedere startende ondernemer of ZZP’er maken we gunstig geprijsde websites.

De ene website is de andere niet. En iedereen heeft weer andere functies op de site nodig welke nodig zijn. Daarom maken wij voornamelijk maatwerk websites.

Extra voordelige website template voor ZZP’ers

Maar als startende ondernemer of ZZP’er kan het ook voorkomen dat een standaard website voldoende mogelijkheden bieden. Daarom hebben wij een aantal standaard templates ontwikkeld. Websites welke écht gunstig geprijsd zijn vanaf € 495.

Je bent verzekerd van een website template welke technisch goed in elkaar zit. De site laadt snel en is voorzien van een eigentijds design. Als we hierin jouw huisstijl verwerken heb je meer dan een volwaardige website welke echt voordelig geprijsd is.

Portfolio.

Website bureau Breda
Snelle website laten maken Breda

Trots op onze reviews.

Wekelijks complimenten over mijn website

Kim Engel, Pedicuresalon Kim Engel
www.pedicuresalonkimengel.nl

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van ItDentity! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website!

Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij ItDentity in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

Flexibel, snel en vakkundig

Conny van Lees, Jij kan leren | Reken Maar!
www.jijkanleren.nl

Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van ItDentity, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet.

De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel.

Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Scroll naar top