Webdesign

Website laten maken Breda

Webdesign bureau Breda.

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in Breda e.o.?

Een website welke er niet alleen goed uitziet maar ook functioneel en technisch goed in elkaar zit. Je wilt niet dat je bezoeker verdwaalt in je website. En de site moet ook snel zijn. En uiteraard moet de site op op alle devices goed functioneren.

Welkom bij ItDentity! Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Website laten maken Breda.

Professioneel website ontwerp Breda

Je wilt een mooie en professionele website laten maken voor je bedrijf in Breda e.o.? Eerst bespreken we wat je wensen zijn, de gewenste uitstraling en ook je doelstellingen. Wij gaan voor je aan de slag en bieden je uitstekende service.

We onderzoeken je (potentiële) klanten maar ook de concurrentie zodat we een website maken welke ook aansluit bij de doelgroep. Én we richten je website standaard zoekmachinevriendelijk in.

We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om te bepalen hoe je je nieuwe website het beste kunt gaan inrichten. Daarom denken wij graag met je mee en geven je advies over onder andere een logische indeling van de website.

Wat kost een website.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Heb je aan het onderhoud gedacht? Met je nieuwe auto kun je prima een tijdje rondtoeren maar zonder onderhoud, beland je toch een keer bij de garage.

Zie de start van jouw nieuwe website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan bepalen waartoe je website gaat behoren.
Over smaak valt niet te twisten. En als een ‘lelijk eendje’ wat betreft techniek perfect in elkaar zit, kan zelfs deze het opnemen tegen een ‘limousine’.

Wil je een meertalige website? Wil je gebruik van meerdere templates? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde gedeeltes voor genodigden? Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is dus vaak maatwerk. Zeker ook als je technisch gezien een goede website wilt hebben.

Website onderhoud

“Niets is zo vervelend als je website gedeeltelijk niet werkt of helemaal niet werkt.

Zorg ervoor dat je altijd up-to-date bent met updates van de plugins welke je gebruikt of het CMS van bijvoorbeeld WordPress of Joomla zelf.”

Klik hier voor website onderhoud.

Goedkope website Breda.

De meeste websites welke wij maken zijn maatwerk websites. Deze websites maken wij in WordPress of Joomla!

Toch komt het voor dat er géén behoefte is aan een maatwerk website. Dit omdat een standaard website (template) voldoet.

Om je de mogelijkheid te bieden om online goed voor de dag te komen met een complete WordPress website vanaf € 495,- bieden we een aantal verschillende templates aan.

Uiteraard zitten de websites technisch goed in elkaar. Bovendien laden ze snel en hebben een modern design. Voorzien van je eigen huisstijl kleuren, logo, afbeeldingen en tekst heb je een volwaardige website welke voordelig geprijsd is.

Website bureau Breda
WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Scroll naar top