Google vriendelijke websites

Websites op maat

Responsive webdesign

Webvriendelijke teksten

SEO vriendelijk

Zoekmachine optimalisatie

 

Bovenaan Google komen is niet alleen weggelegd voor de 'groten der aarde'. En ook niet voor bedrijven met het meeste geluk of de best gevulde portemonnee. Het zijn de bedrijven met goed geoptimaliseerde websites welke bovenaan in Google staan.

 

Zoekmachine optimalisatie is geen exacte wetenschap maar het is ook geen 'klusje' wat er even tussen neus en lippen bijgedaan kan worden. Het is een specialisme. Door de jarenlange ervaring van ItDentity kan ook jouw website hoog scoren in Google. Lees hier meer over de bewezen resultaten!

 

Je kunt meer bezoekers op de site krijgen door hoog te verschijnen in de resultaten van een zoekmachine. Tijdens het ontwikkelen van de site maken we gebruik van diverse technieken zodat de website goed geïndexeerd wordt. De afzonderlijke webpagina's worden zo beter in de zoekmachines opgenomen. En dan is je website weer beter vindbaar voor potentiële klanten...

 

 

 

Content is King!

ItDentity Visuele Communicatie 2017   |   Roland Holststraat 18   |   4819 HR Breda   |   076 521 23 08

Sites in een sterk concurrerende markt

ItDentity richt haar websites standaard zoekmachine vriendelijk in. Maar soms is dit niet voldoende. Bijvoorbeeld als het bedrijf zich in een sterk concurrerende markt bevindt. Een dealer in occasions of een fietsenwinkel zal veel meer concurrentie hebben dan een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in in het opknappen van old-timers of  in koelwagens.

 

ItDentity biedt ook uitgebreide zoekmachine optimalisatie aan. ItDentity kan in het verbeteren van de site een adviserende of uitvoerende rol spelen. Neem hiervoor contact op met Ingrid.

Bewezen resultaten in Google met zoekmachine optimalisatie door ItDentity

 

Google eens op de volgende termen:

 

  • koelwagen isolatie
  • koelwagen ombouw
  • vrieswagen ombouw
  • laadruimte isoleren
  • laadruimte bescherming
  • pharma ombouw
  • carrosserie opbouw

 

Dit is slechts een greep uit de zoektermen van JP Systems waarvoor ItDentity al meer dan 2 jaar geleden de uitgebreide zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft toegepast. Zo heeft ItDentity voor nog meer bedrijven de SEO met succes toegepast.

 

En 3x raden waarop je uitkomt als je 'catalogus ontwerp', 'grootste drukkerij' of 'verpakkingsontwerp' googled... ;)

 

Een website en SEO moet weliswaar met regelmaat 'onderhanden' genomen moet worden om op een goede Google positie te blijven verschijnen. Een website is immers nooit af...

 

Wij gaan voor een langdurig en optimaal resultaat

 

SEO (zoekmachine optimalisatie) is bij uitstek geschikt voor diegenen die op zoek zijn

naar een langdurig en optimaal resultaat om goed gevonden te worden op internet.

Wat kun je verwachten van uw website?

 

Je website ook beter vindbaar op internet?

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist