Webdesign

WordPress website

WordPress website laten maken.

WordPress website laten maken? De huidige website is aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je een nieuwe website welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus omzet?

Wij ontwerpen professionele WordPress websites. Een website welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een gebruiksvriendelijke website welke prettig is om in te werken.

Klanten beoordelen ItDentity niet voor niets met een 4.9 uit 5.0.

Wat kost een website.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Heb je aan het onderhoud gedacht? Met je nieuwe auto kun je prima een tijdje rondtoeren maar zonder onderhoud, beland je toch een keer bij de garage.

Zie de start van jouw nieuwe website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan bepalen waartoe je website gaat behoren.

Over smaak valt niet te twisten. En als een ‘lelijk eendje’ wat betreft techniek perfect in elkaar zit, kan zelfs deze het opnemen tegen een ‘limousine’.

Wil je een meertalige website? Wil je gebruik van meerdere templates? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde gedeeltes voor genodigden?

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is dus vaak maatwerk. Zeker ook als je technisch gezien een goede website wilt hebben.

Waarom kiezen voor WordPress.

Groot voordeel van WordPress is dat het als zeer gebruikersvriendelijk ervaren wordt. Je kunt zelf eenvoudig je site beheren zonder dat je een website expert hoeft te zijn.

Nagenoeg alle soorten websites zijn te bouwen in WordPress. Ook voor webshops is WordPress prima geschikt. Met de webshop plugin Woocommerce zijn goede en betrouwbare webshops te maken. Zo’n 30% van alle webshops maakt gebruik van Woocommerce.

De mogelijkheden voor je website zijn enorm doordat er talloze plugins te verkrijgen zijn voor extra functionaliteiten. Zaak is wel om de juiste plugins uit te kiezen. Pomp de site dus niet vol met allerlei leuke features. Teveel of verkeerde plugins gaan ten koste van de website (snelheid).

WordPress is een enorm populair CMS (Content Management System). Het heeft een marktaandeel van ± 60% onder de CMS systemen. En van alle websites (met en zonder CMS) draait vandaag de dag zo’n 35% onder WordPress.

Wie heeft de naam WordPress verzonnen?

“Christine Selleck Tremoulet,  prominent blogger en vriendin van Matt Mullenweg (oprichter van WordPress en CEO van Automattic), was degene die met ‘WordPress’ kwam.”

Voordelige websites.

De meeste websites welke wij maken zijn maatwerk websites. Toch komt het voor dat er geen behoefte is aan een maatwerk website. Dit omdat een standaard website (template) voldoet.

Om je de mogelijkheid te bieden om online goed voor de dag te komen met een complete WordPress website vanaf € 495,- bieden we een aantal verschillende templates aan.

Uiteraard zitten de websites technisch goed in elkaar. Bovendien laden ze snel en hebben een modern design. Voorzien van je eigen huisstijl kleuren, logo, afbeeldingen en tekst heb je een volwaardige website welke voordelig geprijsd is.

WordPress en SEO.

De vindbaarheid van een WordPress website is ook prima geregeld. Volgens Google zit je met het gebruik van een WordPress website al voor 80 – 90% goed voor wat betreft de SEO (zoekmachine optimalisatie). Zie het filmpje voor de bron van deze gegevens.

Een nieuwe WordPress website richten we ook, vanaf het begin af aan, op de juiste manier in. Dit zodat Google de site gelijk goed op kan nemen.

Een goede website structuur, snelheid, navigatie, gebruik van de juiste headers (H1, H2, H3 koppen) website tekst en afbeeldingen doen al heel veel.

Behoefte aan meer SEO? Bijvoorbeeld omdat je in een marktsegment zit met veel concurrentie of wij hebben je website niet gemaakt? Hiervoor bieden we extra SEO aan. Zodat ook jouw website bij voorkeur bovenaan bij de eerste organische resultaten van Google verschijnt.

Voordelen van WordPress.

  • Super gebruikersvriendelijk CMS
  • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
  • Duizenden plugins verkrijgbaar
  • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
  • Snelle ontwikkelingen dus
  • Goede integratie met social media
  • Zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Door open source relatief goedkoop en doorgaans lagere kosten dan een Custom CMS

Yoast plugin.

In iedere WordPress website, installeren we standaard de Yoast plugin. Deze plugin geeft een goede basis voor het online vindbaar zijn van de website (SEO).

Yoast helpt je bij de eerste stappen om gevonden te worden met je website. Er is ook een betaalde premium versie maar in eerste instantie kun je prima uit de voeten met de gratis versie van deze plugin.

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top