Webdesign

WordPress website

WordPress website laten maken.

Wil je een WordPress website laten maken? De huidige site is aan vervanging toe? Of is er nog geen website? We ontwikkelen een nieuwe site voor je welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en hierdoor meer omzet.

Wij ontwerpen professionele websites. Een site welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een site met een wow factor. Bovendien zijn ze heel gebruiksvriendelijk en daardoor prettig om in te werken.

Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Waarom kiezen voor WordPress.

WordPress is heel gebruiksvriendelijk

Groot voordeel van WordPress is dat het als zeer gebruiksvriendelijk ervaren wordt. Dus zelf eenvoudig je site beheren zonder dat je een website expert of techneut hoeft te zijn.

WordPress ook voor webshops

Nagenoeg alle soorten websites zijn te bouwen in WordPress. Bijvoorbeeld voor webshops is WordPress ook prima geschikt. Met behulp van de webshop plugin Woocommerce zijn goede en betrouwbare webshops te maken. Immers zo’n 30% van alle webshops maakt gebruik van Woocommerce.

Talloze extra functionaliteiten mogelijk

De mogelijkheden voor je website zijn enorm. Dit doordat er talloze plugins te verkrijgen zijn voor extra functionaliteiten. Zaak is wel om de juiste plugins uit te kiezen. Pomp de site dus niet vol met allerlei leuke snufjes. Ze kunnen de aandacht afleiden van de content. En bovendien kan de website inboeten aan snelheid.

WordPress heeft een groot marktaandeel

Al met al is WordPress een enorm populair CMS (Content Management System). Dit met een marktaandeel van meer dan 60% onder alleen al de CMS systemen (bron: w3techs.com). En van alle websites met én zonder CMS draait bovendien vandaag de dag zo’n 35% onder WordPress.

Wat kost een website.

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Heb je aan het onderhoud gedacht? Met je nieuwe auto kun je prima een tijdje rondtoeren, maar zonder onderhoud, beland je toch een keer bij de garage.

Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan dus bepalen waartoe je website gaat behoren.

Over smaak valt niet te twisten. Maar als een ‘lelijk eendje’ wat betreft techniek perfect in elkaar zit, kan zelfs een Porsche het onderspit delven.

Wil je een meertalige website? Wil je gebruik van meerdere templates? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes voor genodigden?

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Daarom hebben we meer informatie nodig om je een goede prijs aan te kunnen bieden.

Wie heeft de naam WordPress verzonnen?

“Christine Selleck Tremoulet,  prominent blogger en vriendin van Matt Mullenweg (oprichter van WordPress en CEO van Automattic), was degene die met ‘WordPress’ kwam.”

WordPress en SEO.

Met de vindbaarheid van een WordPress website zit het ook zeker goed. Volgens Google zit je met het gebruik van een WordPress website al voor 80 – 90% goed voor wat betreft de SEO. Zie het filmpje voor de bron van deze gegevens.

Je nieuwe WordPress website wordt vanaf de start op de juiste manier ingericht. Zo kan Google de site gelijk goed indexeren.

Een goede structuur, snelheid, navigatie, gebruik van de juiste headers, website tekst en afbeeldingen doen al heel veel.

Behoefte aan meer SEO? Bijvoorbeeld omdat je in een marktsegment zit met veel concurrentie? Misschien weet je niet hoe en waar te beginnen? Of iemand anders heeft de site gemaakt?

Hiervoor kunnen we extra SEO inspanningen verrichten. Zodat ook jouw website vindbaar is. Bovenaan bij de eerste zoekresultaten van Google.

Voordelen van WordPress webdesign.

  • Super gebruikersvriendelijk CMS
  • Modulair uitbreidbaar met extra functionaliteiten (plugins)
  • Duizenden plugins verkrijgbaar
  • Voor jou zijn er duizenden ontwikkelaars iedere dag bezig met dit open source CMS
  • Snelle ontwikkelingen dus
  • Maar ook een goede integratie met social media
  • Zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Verder is het ‘open source’ dus relatief goedkoop en doorgaans lagere kosten dan een Custom CMS

Yoast plugin.

Gebruik je WordPress dan mag de Yoast plugin niet ontbreken. De Yoast plugin installeren we standaard in iedere WordPress website. Deze plugin geeft een goede basis voor het online vindbaar zijn van de website (SEO).

Yoast helpt je bij de eerste stappen om gevonden te worden met je website. De gratis versie van deze plugin zorgt ervoor dat je in eerste instantie prima uit de voeten kunt. Bijna onnodig te vermelden dat je met de betaalde versie nog meer uit je site kunt halen.

Portfolio.

WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen!
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top