Webdesign

Website onderhoud

Website laten onderhouden breda

Jouw CMS site up-to-date

De foto lijkt zo uit de één of andere film te komen, toch? Maar dat dachten we ook van het Coronavirus... Hackers zien er in 'real life' eruit zoals jij of ik. Ook de thuiswerkers (en dat is nu een groot deel van de Nederlandse bevolking) bieden juist nu extra kansen voor hackers. Via LinkedIn is zo te achterhalen waar je werkt. Er wordt een email gemaakt welke lijkt op een bericht van het bedrijf. Klik jij (als medewerker) daar thuis op dan is een hacker zo binnen.

Misschien denk je dat jij niet interessant genoeg bent? Dat ben je wel! Je kunt ook net die toeleverancier zijn van een groter bedrijf of een multinational...

Onderhoud zelf doen of uitbesteden.

Als ondernemer hecht je veel waarde aan een WordPress of Joomla website welke 24/7 bereikbaar is, snel is en goed functioneert. Om een veilige, snelle en stabiele website te kunnen garanderen, is regelmatig onderhoud van belang.

Een foutje is zo gemaakt, zo ook op het internet. Je hebt je website ondergebracht bij een provider. De verantwoordelijkheid van je website ligt echter bij jou, wel zo fijn dat je een backup hebt dan.

Updaten van een WordPress of Joomla site lijkt heel eenvoudig. Eén simpele druk op de knop…
Gaat vaak goed als het om kleine en simpele updates gaat. Maar het wil ook wel eens gebeuren dat je na het aantikken van de update button een site hebt welke deels niet meer werkt. Of de site werkt helemaal niet meer…

Om dit te voorkomen kun je het onderhoud en het maken van backups overlaten aan ItDentity.

website onderhoud breda

Website gehacked.

Wie kent het niet? E-mails met een gebrekkig taalgebruik? Anno 2020 zijn deze ook achterhaald. Je kunt het wel aan de toonaard van de mails opmerken. Urgent of met een (wat) dreigende taal; ‘Je MOET dit doen want anders…’

De beste manier om een hacker cq cybercrimineel van je af te houden is ervoor te zorgen dat je computersoftware up-to-date is. Herzie ook je wachtwoorden, met niet voor de hand liggende wachtwoorden maak je het al wat lastiger.

Is je WordPress of Joomla site gehacked? In de meeste gevallen kunnen wij de site herstellen en het probleem oplossen om te voorkomen dat de site in de toekomst weer gehacked wordt.

Belangrijk is dat je regelmatig goede backups maakt of laat maken. Informeer naar de mogelijkheden.

“Niets is zo vervelend als je website gedeeltelijk niet werkt of helemaal niet werkt.

Zorg ervoor dat je altijd up-to-date bent met updates van de plugins welke je gebruikt of het CMS van bijvoorbeeld WordPress of Joomla zelf.”

De privacy wet (AVG) stelt ook eisen aan je website.

In verband met de privacy wet is het van belang dat je website onder de laatste versie van het CMS pakket draait en ook de gebruikte modules / plugins. Informeer bij je websitebouwer welke extra plugins deze gebruikt voor jouw website.

Is je website gekoppeld aan Google Analytics of heb je een contactformulier op je website? Dan dien je een verwerkersovereenkomst af te sluiten met Google.
Via deze link: Autoriteit Persoonsgegevens (pdf) kun je de handleiding inzien waaraan je website moet voldoen voor wat betreft Google Analytics.

Klanten van ItDentity met een website onderhoudscontract hoeven zich hier geen zorgen over te maken. Voor al deze websites is een verwerkersovereenkomst met Google  geregeld en alle punten uit de Autoriteit Persoonsgegevens zijn ingesteld voor de betreffende websites.

Lees hier meer over de privacy wet en wat dit betekent voor jouw website.

Website bureau Breda

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top