Website onderhoud

Jouw website atijd up-to-date

Website onderhoud

Jouw cms website up-to-date

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf de website bijwerken. Je kunt teksten wijzigen, afbeeldingen plaatsen of vervangen. En ook kun je zelf menu's wijzigen of toevoegen. Net wat je zelf wilt.

Zorg dat je website altijd onder de laatste versie draait

Behalve dat je zelf wijzigingen aan kunt brengen, heb je ook te maken met updates van je website welke continue uitkomen. Deze kun je ook zelf up-to-date houden alleen dit vraagt toch wel wat meer (technische) kennis van je website. Stel jezelf nu eens de volgende vragen voor wat betreft het updaten van je website:

 • Vind ik de veiligheid van mijn website belangrijk?
 • Kan ik alles alleen af of wil ik van tijd tot tijd kunnen rekenen op professionele support?
 • Wil ik bepaalde aanpassingen liever uitbesteden aan iemand voor wie dit dagelijkse kost is?
 • Wil ik überhaupt wel bezig zijn met het beheer van de website?

Als je één of meerdere vragen met 'Ja' hebt beantwoord, overweeg dan een onderhoudsverzekering voor de website.

De nieuwe privacy wet (AVG) stelt ook eisen aan je website

In verband met de nieuwe privacy wet welke met ingang van 25 mei 2018 van start gaat, is het van belang dat je website onder de laatste versie van het CMS pakket draait en ook de gebruikte modules/plugins (plugins als aanmeldformulieren, route map, etc.). Informeer bij je websitebouwer welke extra plugins deze gebruikt voor jouw website.

Is je website gekoppeld aan Google Analytics? Dan dien je een verwerkersovereenkomst af te sluiten met Google. Via deze link: Autoriteit Persoonsgegevens (pdf) kun je de handleiding inzien waaraan je website moet voldoen voor wat betreft Google Analytics.

Klanten van ItDentity met een website onderhoudscontract hoeven zich hier geen zorgen over te maken. Voor al deze websites is een verwerkersovereenkomst met Google reeds geregeld en alle punten uit de Autoriteit Persoonsgegevens zijn reeds ingesteld voor de betreffende websites.

Lees hier meer over de nieuwe privacy wet en wat dit betekent voor jouw website. Deze nieuwe privacy wet gaat ieder bedrijf aan op alle vlakken!

Technisch onderhoud website

Je dient er rekening mee te houden dat de website ook technisch onderhoud nodig heeft. Als een CMS site gehackt is, gaat het vrijwel altijd om verouderde CMS versies of worden er oude en/of onveilige extensies gebruikt. Het gaat hackers vaak niet om je website te (mis)bruiken maar wel om je gegevens en je contacten welke gebruikt kunnen worden. In dat geval kan er een groot probleem ontstaan zodat je op een 'blacklist' komt te staan met alle gevolgen van dien. Je kunt dit risico aanzienlijk verkleinen door altijd de laatste stabiele CMS versie en extensies te gebruiken.

Het technisch onderhoud van een website omvat meer dan alleen weten hoe HTML werkt. Je hebt ook kennis nodig van webservers, zoekmachine optimalisatie en database onderhoud.

Website onderhoud kan een stuk eenvoudiger. Niet alleen bouwt ItDentity websites met een eenvoudig beheersysteem, we kunnen ook het onderhoud overnemen tegen een vaste lage kwartaalvergoeding. Zo hou je meer tijd over om je energie in je eigen expertise te steken en wij houden het niveau van je website hoog.

Jouw website up-to-date
Website onderhoud
Onbeperkte wijzigingen
Onbeperkte wijzigingen
Huisstijl ontwerp laten maken
Website beveiliging
Website hosting
Website hosting

Website onderhoudsverzekering

Wij werken met website onderhoudscontracten. Hiermee ben je verzekerd van een veilige en goed werkende website.

Iedere CMS website bestaat uit een aantal software componenten; de basis-software en de geïnstalleerde software extensies zoals componenten, modules, plugins, taalbestanden en templates. Een onderhoudsverzekering zorgt ervoor dat al deze componenten van je website altijd draaien op de meest actuele versies.

Wij controleren met regelmaat updates welke bijgewerkt moeten worden op de website. Wij nemen dan zelf het initiatief tot het uitvoeren van noodzakelijke updates. Alvorens wij een update installeren, wordt er een volledige site backup gemaakt van de website. Na het uitvoeren van de updates wordt de site uitgebreid getest en wordt er weer een nieuwe backup gemaakt van de nieuwe 'stand'.

Wat als een website niet up-to-date gehouden wordt?

Behalve dat een niet onderhouden website hackergevoelig is, kunnen ook de volgende problemen ontstaan.
Als je geen updates uitvoert, zal het CMS achterblijven in de ontwikkeling. De ontwikkeling van de software op een webserver gaat echter wel gewoon door, waardoor er vroeg of laat een compatibiliteitsprobleem zal ontstaan. De software achter de website kan op een gegeven niet meer 'communiceren' met de software van de webserver. Met als gevolg dat bepaalde onderdelen van de website niet meer werken. Dit geldt voor alle websites welke onder een bepaald CMS (Content Management System) gebouwd zijn zoals Joomla, WordPress, Magento, etc.

Website up-to-date houden

Laat het ons weten en wij nemen je website graag in onderhoud.

 • Wat je kunt verwachten van internetbureau ItDentity Breda

 • Er wordt met je meegedacht over logische structuur en invulling website
 • Zelf je website beheren met een eenvoudig CMS
 • Webdesign op maat; professionele en creatieve websites
 • Responsive webdesign; geoptimaliseerde website voor desktop, laptop en smartphone
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Voorzien van Google Analytics; bekijk zelf hoe vaak je website bezocht wordt
 • Ondersteuning, onderhoud en service van je website
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed