Webdesign

Website laten maken

Webdesign.


Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht.

Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen!

Klanten beoordelen ItDentity niet voor niets met een 4.9 uit 5.0.

Website laten maken.

Je wilt een website laten maken? De huidige website is aan vervanging toe? Of er is nog geen website?
Wil je een nieuwe website laten maken welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus omzet?

Wij ontwerpen professionele WordPress en Joomla websites. Een website welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een gebruiksvriendelijke website welke prettig is om in te werken.

WordPress of Joomla.

Wij maken websites met een prettig werkend CMS, zodat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina’s kunt toevoegen. Wil je een WordPress of een Joomla websites. Wij kunnen je adviseren wat voor jouw website de beste keuze is.

Statische website.

Een statische website is een website welke niet online bijgehouden wordt. Groot voordeel is dat deze deze geen onderhoud nodig heeft. Het is ook een goede oplossing als een one page website je voorkeur heeft. Een website waar tussendoor weinig aan wilt wijzigen en een website welke geen onderhoud nodig heeft.

Heb je weinig wijzigingen op je website of af besteed jij alle werkzaamheden het liefste uit? Dan is een statische website een goede optie voor jou.

404-errors

“Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de ‘Redirects’ zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina’s geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site bij Google errors oplevert.

De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd volgen.”

Ons plan van aanpak voor jouw website.

Concept

Elke website begint met een idee. Niet zomaar een idee maar hoe ziet de bedrijfsvisie er uit? Wat is de missie en visie van je bedrijf of organisatie? Samen bespreken we wat de website wel of niet ‘moet doen’, wat je wensen zijn en wat je wil bereiken.

Met zo’n eerste gesprek kunnen we direct al aangeven of een WordPress, Joomla of statische website voor jou het meest geschikt is. En misschien heb je zelf al ervaringen met een bepaald CMS pakket zodat je je voorkeur kenbaar kunt maken.

Voorstel navigatie en offerte

We denken na om een logische website structuur te maken waarin jouw producten of diensten zo goed mogelijk gepresenteerd worden. We besteden veel aandacht aan een navigatie waarbij de bezoeker op een eenvoudige en natuurlijke manier zijn of haar weg weet te vinden op je nieuwe site. Om alles duidelijk in kaart te brengen voor beide partijen maken we een bouwtekening met wireframes. Met dit functionele website ontwerp kunnen we een gerichte prijsopgave maken. Geef je groen licht, dan gaan we de slag.

Testomgeving

De website bouwen we in een testomgeving. Dit zodat jij de vorderingen kunt volgen maar je nog niet zichtbaar bent voor ‘het grote publiek’. Heb je nog geen website? In dat geval zetten we een tijdelijk pagina online zodat je direct al vindbaar bent op het web met je naw gegevens.

Webdesign en content

We beginnen met het bouwen en ontwerpen van de website aan de hand van de wireframes. Zonder inhoud geen website. Content kan bestaan uit tekst en beeldmateriaal. Het schrijven van teksten en het zoeken of (laten) maken van het juiste beeldmateriaal is vaak toch een tijdrovende klus. Als alles compleet is, kunnen we de content invullen in het ontwerp wat we gemaakt hebben.

Finetunen

Ondertussen kun jij meekijken in de testomgeving en aangeven of hier en daar wat bijgeschaafd moet worden. Net zolang totdat de website naar wens is.

Online met je nieuwe site

De site wordt nog een keer uitgebreid getest op zowel desktop, tablet en mobiel gebruik. Maar ook aan de snelheid (laadtijd) van de website wordt uitgebreid aandacht besteed.

Had je al een website? Dan gaan we de bestaande links ‘redirecten’ naar de nieuwe links in de website om vervelende 404-errors te voorkomen. Dan is de website helemaal klaar zodat we deze online gaan zetten.

Wil je ook online met een (nieuwe) website? Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken of we ook voor jouw bedrijf of organisatie een goede site kunnen maken.

Onderhoud

Iedere online CMS website heeft onderhoud nodig. Wij bieden onderhoudscontracten aan zodat je zelf niet met regelmaat hoeft te backuppen en het CMS en gebruikte modules & plugins hoeft te updaten. Je kunt dan ook een beroep op ons doen als er bijvoorbeeld een eerdere backup teruggezet moet worden of als er onverhoopt iets mis is op de website. Met een onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van een goed lopende website.

Als je het onderhoud van je website in eigen beheer wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Belangrijkste is dat je iets regelt voor je site en het niet op zijn beloop laat.

Blijven werken aan je site

Door de website steeds te voorzien van nieuwe content, blijft de site actueel. Beter ook voor de SEO. Onze websites worden standaard zoekmachine vriendelijk ingericht maar SEO is een continue proces. Als je waarde hecht aan een website welke hoog in Google verschijnt, bieden we daar ook aparte abonnementen voor aan.

Ook voor het ontwerpen van je flyer, folder, brochure, catalogus etc. kunnen we iets voor je betekenen. Perfect afgestemd op jouw wensen, huisstijl en website zodat je bedrijf of organisatie herkenbaarheid uitstraalt.

Website bureau Breda

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top