Webdesign

Website laten maken

website laten maken breda etten-leur

Alles in huis voor jouw online succes

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht.

Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen!

Ons plan van aanpak voor jouw website

Concept

Elke website begint met een idee. Niet zomaar een idee maar hoe ziet de bedrijfsvisie er uit? Wat is de missie en visie van je bedrijf of organisatie? Samen bespreken we wat de website wel of niet ‘moet doen’, wat je wensen zijn en wat je wil bereiken.

Met zo’n eerste gesprek kunnen we direct al aangeven of een WordPress, Joomla of statische website voor jou het meest geschikt is. En misschien heb je zelf al ervaringen met een bepaald CMS pakket zodat je je voorkeur kenbaar kunt maken.

Voorstel navigatie en offerte

We denken na om een logische website structuur te maken waarin jouw producten of diensten zo goed mogelijk gepresenteerd worden. We besteden veel aandacht aan een navigatie waarbij de bezoeker op een eenvoudige en natuurlijke manier zijn of haar weg weet te vinden op je nieuwe site. Om alles duidelijk in kaart te brengen voor beide partijen maken we een bouwtekening met wireframes. Met dit functionele website ontwerp kunnen we een gerichte prijsopgave maken. Geef je groen licht, dan gaan we de slag.

Testomgeving

De website bouwen we in een testomgeving. Dit zodat jij de vorderingen kunt volgen maar je nog niet zichtbaar bent voor ‘het grote publiek’. Heb je nog geen website? In dat geval zetten we een tijdelijk pagina online zodat je direct al vindbaar bent op het web met je naw gegevens.

Webdesign en content

We beginnen met het bouwen en ontwerpen van de website aan de hand van de wireframes. Zonder inhoud geen website. Content kan bestaan uit tekst en beeldmateriaal. Het schrijven van teksten en het zoeken of (laten) maken van het juiste beeldmateriaal is vaak toch een tijdrovende klus. Als alles compleet is, kunnen we de content invullen in het ontwerp wat we gemaakt hebben.

Finetunen

Ondertussen kun jij meekijken in de testomgeving en aangeven of hier en daar wat bijgeschaafd moet worden. Net zolang totdat de website naar wens is.

Online met je nieuwe site

De site wordt nog een keer uitgebreid getest op zowel desktop, tablet en mobiel gebruik. Maar ook aan de snelheid (laadtijd) van de website wordt uitgebreid aandacht besteed.

Had je al een website? Dan gaan we de bestaande links ‘redirecten’ naar de nieuwe links in de website om vervelende 404-errors te voorkomen. Dan is de website helemaal klaar zodat we deze online gaan zetten.

Wil je ook online met een (nieuwe) website? Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken of we ook voor jouw bedrijf of organisatie een goede site kunnen maken.

Onderhoud

Iedere online CMS website heeft onderhoud nodig. Wij bieden onderhoudscontracten aan zodat je zelf niet met regelmaat hoeft te backuppen en het CMS en gebruikte modules & plugins hoeft te updaten. Je kunt dan ook een beroep op ons doen als er bijvoorbeeld een eerdere backup teruggezet moet worden of als er onverhoopt iets mis is op de website. Met een onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van een goed lopende website.

Als je het onderhoud van je website in eigen beheer wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Belangrijkste is dat je iets regelt voor je site en het niet op zijn beloop laat.

Blijven werken aan je site

Door de website steeds te voorzien van nieuwe content, blijft de site actueel. Beter ook voor de SEO. Onze websites worden standaard zoekmachine vriendelijk ingericht maar SEO is een continue proces. Als je waarde hecht aan een website welke hoog in Google verschijnt, bieden we daar ook aparte abonnementen voor aan.

Ook voor het ontwerpen van je flyer, folder, brochure, catalogus etc. kunnen we iets voor je betekenen. Perfect afgestemd op jouw wensen, huisstijl en website zodat je bedrijf of organisatie herkenbaarheid uitstraalt.

Oplossing voor iedere website

WordPress of Joomla website

Wij maken websites met een prettig werkend CMS, zodat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina’s kunt toevoegen. Wil je een WordPress of Joomla website? Wij kunnen je adviseren wat voor jouw website de beste keuze is.

Statische website

Een statische website kan het beste gekozen worden als je weinig wijzigingen op je website hebt of als je alle wijzigingen liever uitbesteedt zodat jij je kunt focussen op datgene waarin jij goed bent, je eigen expertise. Een statische website heeft als voordeel dat deze geen onderhoud nodig heeft. Ideaal ook als een one page website je voorkeur heeft. Een website waar tussendoor weinig aan wilt wijzigen en een website welke geen onderhoud nodig heeft.

CMS
webdesign

Professioneel website ontwerp.

Je wilt een mooie en professionele website laten ontwerpen? Eerst bespreken we wat je wensen zijn, de gewenste uitstraling en ook je doelstellingen. Wij gaan voor je aan de slag en bieden je uitstekende service.

We onderzoeken je (potentiële) klanten maar ook de concurrentie zodat we een website maken welke ook aansluit bij de doelgroep. Én we richten je website standaard zoekmachinevriendelijk in.

We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om te bepalen hoe je je nieuwe website het beste kunt gaan inrichten. Daarom denken wij graag met je mee en geven je advies over onder andere een logische indeling van de website.

404 - errors.

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de ‘Redirects’ zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina’s geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site bij Google errors oplevert. Wij zorgen ervoor dat je daar niet naar om hoeft te kijken.

De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent, wordt de website overgezet op de juiste domeinnaam.

website design breda-tilburg

Trots op onze reviews.

Wekelijks complimenten over de website

Kim Engel, Pedicuresalon Kim Engel
www.pedicuresalonkimengel.nl

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van ItDentity! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website!

Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij ItDentity in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

ItDentity denkt mee en snelle respons

Anneke Huijbregts, HuidTherapeutisch Centrum
www.htcbreda.nl

Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en we krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Scroll naar top