Webdesign

Website laten maken

Goede website laten maken.

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht. Je wilt ook dat de site snel, probleemloos en technisch goed in elkaar zit. En uiteraard ook een site welke zowel op pc als mobiel perfect weergegeven wordt. Met zo’n site wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen! Klanten beoordelen ItDentity niet voor niets met een 4.9 uit 5.0.

Website laten maken.

Is je huidige site aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je met je nieuwe site bereiken dat je meer bezoekers, klanten en dus omzet genereert? Wij ontwerpen professionele WordPress en Joomla websites. Een site welke betere resultaten oplevert dan je vorige website. Een gebruiksvriendelijke site welke prettig is om in te werken. En een site welke uiteraard ook een fijne beleving geeft voor de internetbezoeker. Tijdens het ontwerp besteden we veel aandacht aan de website bezoeker. Dit zodat hij/zij eenvoudig zijn weg/haar kan vinden op de site. Je bezoeker moet in één oogopslag kunnen vinden waarnaar hij of zij op zoek is.

WordPress of Joomla webdesign.

Onze websites hebben een prettig werkend CMS. Zo kun je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina’s toevoegen. Wil je WordPress of Joomla? Wij kunnen je adviseren wat voor jou en je bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact op voor een advies.

Statisch website ontwerp.

Een statische website is een site welke niet online bijgehouden wordt. Groot voordeel is dat deze deze geen onderhoud nodig heeft. Het is ook een goede oplossing als een one page website je voorkeur heeft. Verwacht je weinig wijzigingen op je site of besteed jij alle werkzaamheden het liefste uit? Dan is een statisch ontwerp wellicht een goede optie voor jou. Samen met jou bespreken we graag wat het beste bij jou en je bedrijf past. Neem contact op, wij adviseren je graag.

404-errors

“Als wij de oude website vervangen door een nieuwe site, zorgen wij ook voor de redirects. Dit zodat alle links welke je had, correct worden doorverwezen naar de juiste pagina’s op je nieuwe site. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site bij een bezoeker vervelende foutmeldingen oplevert.”

Ons plan van aanpak voor jouw website.

Concept

Elke website begint met een idee. Niet zomaar een idee maar hoe ziet de bedrijfsvisie er uit? Wat is de missie en visie van je bedrijf of organisatie? Samen bespreken we wat de website wel of niet ‘moet doen’, wat je wensen zijn en wat je wil bereiken. Met zo’n eerste gesprek kunnen we direct al aangeven of een WordPress, Joomla of statische website voor jou het meest geschikt is. En misschien heb je zelf al ervaringen met een bepaald CMS pakket zodat je je voorkeur kenbaar kunt maken.

Voorstel navigatie en offerte

We denken na om een logische structuur te maken waarin jouw producten of diensten zo goed mogelijk gepresenteerd worden. We besteden veel aandacht aan een navigatie waarbij de bezoeker op een eenvoudige en natuurlijke manier zijn of haar weg weet te vinden op de nieuwe site. Om alles duidelijk in kaart te brengen voor beide partijen maken we een bouwtekening met wireframes. Met dit functionele ontwerp kunnen we gericht bouwen. Geef je groen licht, dan gaan we de slag.

Testomgeving

De website bouwen we in een testomgeving. Zo kun jij de vorderingen op de voet volgen maar ben je nog niet zichtbaar voor ‘het grote publiek’. Heb je nog geen website? In dat geval zetten we een tijdelijk pagina online zodat je direct al vindbaar bent op het web met je contactgegevens.

Webdesign en content

We beginnen met het bouwen en ontwerpen van de website aan de hand van de wireframes. Zonder inhoud geen website. Content kan bestaan uit tekst en beeldmateriaal. Het schrijven van teksten en het zoeken of (laten) maken van het juiste beeldmateriaal is vaak toch een tijdrovende klus. Als alles compleet is, kunnen we de content invullen in het ontwerp wat we gemaakt hebben.

Finetunen

Ondertussen kun jij meekijken in de testomgeving en aangeven of hier en daar wat bijgeschaafd moet worden. Net zolang totdat de website naar wens is.

Online met je nieuwe site

De site wordt nog een keer uitgebreid getest op zowel desktop, tablet en mobiel gebruik. Maar ook aan de snelheid (laadtijd) van de website wordt uitgebreid aandacht besteed. Had je al een website? Dan gaan we de bestaande links ‘redirecten’ naar de nieuwe links om vervelende 404-errors te voorkomen. En dan zijn we nu zover dat we online kunnen gaan. Uiteraard wordt alles nog een keer nagelopen om te kijken of alles goed werkt. Wil je ook online met een (nieuwe) website? Neem contact met ons op zodat we kunnen kennismaken en je plannen kunnen bespreken.

Onderhoud

Iedere online CMS website heeft onderhoud nodig. Wij bieden onderhoudscontracten aan zodat je niet zelf de modules & plugins hoeft te updaten. Ook maken wij dan regelmatig een backup. Met een onderhoudscontract kun je ook een beroep op ons doen als er een eerdere backup teruggezet moet worden. Of als er onverhoopt iets mis is met je website. Met een onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van een soepel lopende website. Als je het onderhoud van je website in eigen beheer wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Belangrijkste is dat je iets regelt voor je site en het niet op zijn beloop laat.

Blijven werken aan je site

Door de website steeds te voorzien van nieuwe content, blijft de site actueel. Beter ook voor de SEO. Onze websites worden standaard zoekmachine vriendelijk ingericht maar SEO is een continue proces. Als je waarde hecht aan een website welke hoog in Google verschijnt, kunnen we je hierbij ook zeker helpen. Ook voor het ontwerpen van je flyer, folder, brochure, catalogus etc. kunnen we iets voor je betekenen. Alle ontwerpen zijn op elkaar afgestemd zodat je bedrijf of organisatie herkenbaarheid en continuïteit uitstraalt.
Website bureau Breda
WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top