Responsive website laten maken

Sterk logo huisstijl ontwerp
Professioneel ontwerp
Onbeperkte wijzigingen op ontwerp
Responsive webdesign
Huisstijl ontwerp laten maken

Online aanpassen (CMS)

Drukwerk goed en goedkoop

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

 • Start
 • Webdesign
 • Website laten maken

Een nieuwe website laten maken

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Geen saaie standaard template, maar een website welke past bij je onderneming. Webdesign op maat dus. Inclusief prettig werkend CMS, zodat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina's kunt toevoegen. Goed dat je nu op deze site bent!

Voor de meeste website projecten raden wij Joomla aan. Heb je liever een WordPress website dan is dat ook geen problmee. Met deze CMS systemen kun je je eigen website beheren en zelfs uitbreiden.
Als je voorkeur uitgaat naar een HTML website, kan dat uiteraard ook. Een HTML website kan het beste gekozen worden als je weinig wijzigingen op je website hebt of als je zelf helemaal niet om wilt kijken naar de website en het ons wil laten doen. Ook dat kan uiteraard.

Website ontwerp

Een website tot stand gebracht uit de techniek óf een website waaraan een grafisch ontwerper te pas is gekomen? Waarom kiezen?

Onbewust zal de internet bezoeker het verschil zien. De techneut vertrekt vanuit het systeem en de ontwerper vanuit de gebruiker. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de techniek ondergeschikt is. Het gaat om het samenspel. Een optelsom van uitstraling en gebruikersvriendelijkheid. Het resultaat? Functionele websites mét aandacht voor design!

Professionele website laten maken


Je wilt een mooie en professionele website laten maken? Eerst bespreken we wat je wensen zijn, de gewenste uitstraling en ook je doelstellingen. Wij gaan voor je aan de slag en bieden je uitstekende service. We onderzoeken je (potentiële) klanten maar ook de concurrentie zodat we een website maken welke ook aansluit bij de doelgroep. En zo gaan we nog een stapje verder; we richten je website namelijk ook standaard zoekmachinevriendelijk in.

We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om te bepalen hoe je je nieuwe website het beste kunt gaan inrichten. Daarom denken wij graag met je mee en geven je advies over onder andere een logische indeling van de website.

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de 'Redirects' zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina's geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site veel niet werkende links oplevert.

De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent, wordt de website overgezet op de juiste domeinnaam.


Website welke meeschaalt, responsive website
Website met aparte/andere mobiele site

Website laten maken?

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!
 • Wat je kunt verwachten van je website

 • Er wordt met je meegedacht over logische structuur en invulling website
 • Zelf je website beheren met een eenvoudig CMS
 • Webdesign op maat; professionele en creatieve websites
 • Responsive webdesign; geoptimaliseerde website voor desktop, laptop en smartphone
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Voorzien van Google Analytics; bekijk zelf hoe vaak je website bezocht wordt
 • Ondersteuning, onderhoud en service van je website
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen graag heel snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 1048 0648
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.