Website laten maken

 
Website op maat vanaf 495 euro

Website laten maken

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Geen saaie 13-in-een-dozijn website maar een website welke past bij je doelgroep, jou en je onderneming. Een website welke ook standaard SEO vriendelijk is ingericht. Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen!

CMS website

Wij maken websites met een prettig werkend CMS, zodat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina's kunt toevoegen.
Voor de meeste website projecten raden wij Joomla aan. Heb je liever een WordPress website dan kan dat natuurlijk ook. Met deze beide CMS systemen kun je je eigen website beheren en ook je website uitbreiden met extra pagina's of modules. Uiteraard kun je alle wijzigingen welke je niet zelf wilt doen ook aan ons uitbesteden.

Statische website

Als je voorkeur uitgaat naar een statische website, kan dat uiteraard ook. Grafisch gezien is dit een leukere manier om een website te maken omdat de mogelijkheden onbegrensd zijn voor de website ontwerper.
Een statische website kan het beste gekozen worden als je weinig wijzigingen op je website hebt of als je alle wijzigingen liever uitbesteedt zodat jij je kunt focussen op datgene waarin jij goed bent, je eigen expertise. Ook dat kan natuurlijk.

One page website

Wil je alleen maar aanwezig zijn op internet met een eenvoudige en goedkope website welke ook nog eens heel flitsend is dan is een one page website wellicht iets voor jou. Ook een gave oplossing als je een product, evenement of actie wilt promoten!

Website laten maken
Professioneel ontwerp
Website design
Responsive webdesign
Internet bureau Breda

Online aanpassen (CMS)

Website ontwerp

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Website design

Een website tot stand gebracht uit de techniek óf een website waaraan een grafisch ontwerper te pas is gekomen? Waarom kiezen?

en website ontwerp

Onbewust zal de internet bezoeker het verschil zien. De techneut vertrekt vanuit het systeem en de ontwerper vanuit de gebruiker. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de techniek ondergeschikt is. Het gaat om het samenspel.

Wij brengen website design en website techniek samen en dan krijg je een optelsom van uitstraling en een gebruikersvriendelijke website. Het resultaat? Functionele goed werkende websites mét aandacht voor design!

Professionele website laten maken


Je wilt een mooie en professionele website laten maken? Eerst bespreken we wat je wensen zijn, de gewenste uitstraling en ook je doelstellingen. Wij gaan voor je aan de slag en bieden je uitstekende service. We onderzoeken je (potentiële) klanten maar ook de concurrentie zodat we een website maken welke ook aansluit bij de doelgroep. En zo gaan we nog een stapje verder; we richten je website namelijk ook standaard zoekmachinevriendelijk in.

We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om te bepalen hoe je je nieuwe website het beste kunt gaan inrichten. Daarom denken wij graag met je mee en geven je advies over onder andere een logische indeling van de website.

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de 'Redirects' zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina's geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site veel niet werkende links oplevert.

De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent, wordt de website overgezet op de juiste domeinnaam.


Website welke meeschaalt, responsive website
Website met aparte/andere mobiele site

Website laten maken?

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!
 • Wat je kunt verwachten van internetbureau itdentity breda

 • Er wordt met je meegedacht over logische structuur en invulling website
 • Zelf je website beheren met een eenvoudig CMS
 • Webdesign op maat; professionele en creatieve websites
 • Responsive webdesign; geoptimaliseerde website voor desktop, laptop en smartphone
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Voorzien van Google Analytics; bekijk zelf hoe vaak je website bezocht wordt
 • Ondersteuning, onderhoud en service van je website
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed