Responsive website laten maken

Website laten maken
Professioneel ontwerp
Website design
Responsive webdesign
Internet bureau Breda

Online aanpassen (CMS)

Website ontwerp

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

 • Start
 • Webdesign
 • Website laten maken

Website laten maken

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Geen saaie 13-in-een-dozijn website maar een website welke past bij je doelgroep, jou en je onderneming. Een website welke ook standaard SEO vriendelijk is ingericht. Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen!

cms website laten maken

Wij maken websites met een prettig werkend CMS, zodat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en pagina's kunt toevoegen.
Voor de meeste website projecten raden wij Joomla aan. Heb je liever een WordPress website dan is dat uiteraard ook geen probleem. Met deze beide CMS systemen kun je je eigen website beheren en ook je website uitbreiden met extra pagina's of modules.

statische website laten maken

Als je voorkeur uitgaat naar een statische website, kan dat uiteraard ook. Grafisch gezien heb je met een statische website veel meer mogelijkheden dan met een CMS website. Vanuit de ontwerpkant gezien, is dit een leukere manier om een website te maken omdat de mogelijkheden onbegrensd zijn voor de website ontwerper.
Een statische website kan het beste gekozen worden als je weinig wijzigingen op je website hebt of als je zelf helemaal niet om wilt kijken naar je website maar je liever bezighoudt met datgene waar jij goed in bent, je eigen expertise. Ook dat kan natuurlijk.

one page website

Een one-page website is een website welke bestaat uit slechts één pagina. Door te scrollen, doorloop je de hele website. Wil je een voorbeeld zien van een one page website kijk dan naar deze website.
Let op:
dit is geen CMS website. Een 'one-page website' is niet zelf te onderhouden en kan ook niet zelf onderhouden worden. Deze valt onder de statische websites zoals hierboven genoemd.

Website design

Een website tot stand gebracht uit de techniek óf een website waaraan een grafisch ontwerper te pas is gekomen? Waarom kiezen?

en Website ontwerp

Onbewust zal de internet bezoeker het verschil zien. De techneut vertrekt vanuit het systeem en de ontwerper vanuit de gebruiker. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de techniek ondergeschikt is. Het gaat om het samenspel.

Wij brengen website design en website techniek samen en dan krijg je een optelsom van uitstraling en een gebruikersvriendelijke website. Het resultaat? Functionele goed werkende websites mét aandacht voor design!

Professionele website laten maken


Je wilt een mooie en professionele website laten maken? Eerst bespreken we wat je wensen zijn, de gewenste uitstraling en ook je doelstellingen. Wij gaan voor je aan de slag en bieden je uitstekende service. We onderzoeken je (potentiële) klanten maar ook de concurrentie zodat we een website maken welke ook aansluit bij de doelgroep. En zo gaan we nog een stapje verder; we richten je website namelijk ook standaard zoekmachinevriendelijk in.

We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om te bepalen hoe je je nieuwe website het beste kunt gaan inrichten. Daarom denken wij graag met je mee en geven je advies over onder andere een logische indeling van de website.

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de 'Redirects' zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina's geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site veel niet werkende links oplevert.

De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent, wordt de website overgezet op de juiste domeinnaam.


Website welke meeschaalt, responsive website
Website met aparte/andere mobiele site

Website laten maken?

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!
 • wat je kunt verwachten van internetbureau itdentity breda

 • Er wordt met je meegedacht over logische structuur en invulling website
 • Zelf je website beheren met een eenvoudig CMS
 • Webdesign op maat; professionele en creatieve websites
 • Responsive webdesign; geoptimaliseerde website voor desktop, laptop en smartphone
 • Standaard zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Voorzien van Google Analytics; bekijk zelf hoe vaak je website bezocht wordt
 • Ondersteuning, onderhoud en service van je website
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen graag heel snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Privacy- en cookiebeleid
Disclaimer