Webdesign

One page website

One page website.

Met een one page website promoot je je bedrijf, actie, product of evenement. Een one page website wordt ook wel een ‘one-pager’ of ‘single page website’ genoemd. Gewoon omdat het verhaal op één en dezelfde website pagina verteld wordt. Dit in tegenstelling tot een multiple page website.

Een one page website werkt voor een website gebruiker prettig doordat je alleen maar naar beneden hoeft te scrollen of te swipen. Binnen 2 dagen en voor € 499 kun je al online staan met zo’n single page website.

Waarom een one page website.

Een one page website (single website) wordt vaak ingezet om een actie, evenement of product krachtig onder de aandacht te brengen. Een one page website bestaat uit maar één pagina zoals de naam al doet vermoeden.

De boodschap op een one page site komt krachtig over wat ideaal is als je een actie, product, portfolio presentatie, campagne of online cursus wilt promoten. Daarnaast is een one page website prijstechnisch heel voordelig.

Een one page website, geschikt of ongeschikt.

Verwacht je weinig aanpassingen en op korte termijn geen wijzigingen op de site? Dan is een statische one-page website een goede keuze. Hiermee heb je geen onderhoud en daardoor is dit de voordeligste keuze website welke we je kunnen bieden.

Verwacht je dat je de website op korte termijn wel uit wilt breiden? Kies dan voor een one-page website in WordPress. Door een goede template te kiezen, kun je de website later voorzien van meer pagina’s, een ander menu etc.

Wil je meer lezen over de kracht van een one-page website? Lees dan hier verder.

Een one page website biedt veel voordelen. Toch is deze website niet altijd de beste keuze. Bevat je website veel informatie welke je overzichtelijk aan wilt bieden, kies dan voor een multi page website met navigatie en eventueel submenu’s.
We informeren je graag wat voor soort website voor jou het meest geschikt is. Bel, mail of vul het contactformulier in als je meer wilt weten.

Echte 'eye-catcher'

“Een one page website is een krachtige tool om een actie, product, evenement of dienst te belichten.

Maar ook als je wel online aanwezig wilt zijn maar geen ‘complete’ website wilt.

Een one page website zoals wij ze maken is wel een echte blikvanger!”

SEO en een one page website.

We krijgen vaak de vraag of one-page websites wel goed gevonden kunnen worden bij de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing.

Onze ervaringen hebben ons geleerd dat dit zeker goed mogelijk is. We hebben zelfs ervaren dat we een Hoempa Brass Band uit Breda hebben kunnen laten concurreren met Pirelli Autobanden. Lees hierover verder in deze blog.

Als de one page website goed geoptimaliseerd is, kom je ook hiermee bij de bovenste SEO resultaten in Google. Informeer naar de mogelijkheden.

Originele website laten maken, Breda - Etten-Leur

Val op en vertel je verhaal op één enkele website pagina.

Voor € 499,- kun jij online gaan met een flitsende one page website. Deze website heeft geen CMS. Wij maken de website online maar deze bevat geen CMS. Voor jou is het grote voordeel dat er geen onderhoud aan de website nodig is. Maar zelf wijzigingen aan de website aanbrengen is niet mogelijk met deze aanbieding.

Wil je wel een one page website maar dan met CMS zodat je zelf wijzigingen in de tekst aan kunt brengen en/of afbeeldingen kunt wijzigen? Dan maken we zo’n supergave one page website in WordPress of Joomla.

Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Website laten maken
Webdesign bureau in Breda

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top