Webdesign

One page website

One page website.

Met een one page website promoot je je bedrijf, actie, product of evenement. Een one page website wordt ook wel een one pager of single page website genoemd. Gewoon omdat het verhaal op één en dezelfde website pagina verteld wordt. Een one pager werkt voor de bezoeker erg prettig. Je hoeft alleen maar te scrollen of te swipen.

Waarom een one page website.

Krachtige promotie van je actie, evenement, product of bedrijf

Een one pager bestaat uit slechts één pagina zoals de naam al impliceert. De boodschap komt krachtig over, perfect om een evenement te promoten. Maar ook uitermate geschikt om een product, portfolio, actie of online cursus te benadrukken. Of wat dacht je van je bedrijf op één enkele flitsende pagina? Daarnaast is een one pager prijstechnisch heel voordelig. Genoeg redenen om voor een one pager te kiezen.

One pager, geschikt of ongeschikt.

Geen website onderhoud nodig

Verwacht je weinig aanpassingen op je website? Dan is een one page website een goede keuze. Zo’n site heeft geen website onderhoud nodig. Prijstechnisch dus heel interessant.

One page website uitbreiden

Verwacht je dat je de website op termijn uit wil breiden? Kies dan voor een one pager in WordPress. Je kunt de site eenvoudig uitbreiden met meer pagina’s. Waar en wanneer je maar wilt.

De kracht van een one pager

Meer lezen over de kracht van een one-page website? Lees dan hier verder.

Single page of multi page?

Hoewel een one pager veel voordelen biedt, is zo’n website toch niet altijd de beste keuze. Bevat je website veel informatie welke je aan wilt bieden? Kies dan voor een multi page website met navigatie en eventueel submenu’s.
We informeren je graag met wat voor soort site jij het beste af bent.

Echte 'eye-catcher'

“Een one page website is een krachtige tool om een actie, product, evenement of dienst te belichten. Maar ook prima geschikt als je je bedrijf kort en krachtig wilt presenteren. Zo’n site is een echte blikvanger, succes gegarandeerd!”

SEO en een one page website.

Ook goed vindbaar bij Google

We krijgen vaak de vraag of one-page websites wel goed gevonden kunnen worden bij zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing. Uit ervaring hebben we geleerd dat dit zeker goed mogelijk is. We hebben het zelfs voor elkaar gekregen om een Hoempa Brass Band uit Breda te laten concurreren met Pirelli Autobanden.
One page website

Bovenaan in Google met je one pager

Is je one pages goed geoptimaliseerd? Ook dan kun je in de bovenste resultaten van Google komen.

Val op en vertel je verhaal op één enkele pagina.

Website zonder onderhoudskosten

Deze website heeft geen CMS. Grote voordeel voor jou is dat er hierdoor ook geen website onderhoud aan de site nodig is.

Wil je wijzigingen doorvoeren op de site? Door het ontbreken van een CMS kun je dit dus ook niet zelf doen. Dat doen wij dan gewoon voor je. Een website zonder dat je er zelf omkijken aan hebt. Een zorg minder.

Ook mogelijk in WordPress

Wil je wel een one pager maar dan met CMS? Dit zodat je zelf tekst en afbeeldingen kunt wijzigen? Dan maken we zo’n supergave site in WordPress of Joomla.

Portfolio

cool website design breda
Webdesign bureau in Breda

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top