Webdesign

Joomla website laten maken

Joomla webdesign.

Wil je graag een Joomla website laten maken? Joomla is na WordPress het populairste CMS systeem ter wereld. En het is eveneens heel flexibel. Bovendien is het uitermate geschikt voor meertalige websites en ook voor verschillende gebruikersrollen. Wij maken professionele websites. Joomla webdesign maar ook  WordPress sites. We ontwerpen websites welke klaar zijn om gevonden te worden. Websites welke altijd beter presteren dan de vorige site. En tegelijkertijd zijn onze sites eenvoudig te beheren. Onze klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Waarom kiezen voor Joomla.

Joomla website laten maken

Joomla loopt een paar jaar langer mee dan WordPress. Eerst bekend als Mambo, daarna omgedoopt tot Joomla. Joomla is flexibel en heeft bovendien veel standaardfuncties. Zo ook de meertaligheid want dit zit er standaard in. Daardoor hoef je geen extra module te installeren zoals bij WordPress. Dus wil je een Joomla website laten maken? Dit zijn een paar voordelen. Verder zijn wij erg te spreken over het media beheer. Dit omdat je afbeeldingen namelijk kunt plaatsen in zelfgekozen overzichtelijke mapjes. En een goed ingerichte Joomla site biedt bovendien alle gebruiksgemak. Pagina’s kun je op verschillende manieren hergebruiken. Ook kun je modules en pagina’s eenvoudig door middel van een vinkje aan- of uit te zetten. Zo komen updates van Joomla modules ook met regelmaat uit maar echter niet zo frequent als bij WordPress. En dat ervaren wij ook als een voordeel. Daarnaast is Joomla minder hackergevoelig, het wordt immers ook minder gebruikt dan WordPress. Daarmee beweren we echter niet dat de site niet onderhouden hoeft te worden. Want iedere CMS website heeft onderhoud nodig. Het is een blijft een online gebeuren.

Joomla webdesign.

Voordelen van een Joomla website laten maken

  • Zelf je website onderhouden
  • Open source CMS en dus ook geen dure licentierechten
  • Grote gemeenschap van ontwikkelaars
  • Dus ook veel ondersteuning aanwezig
  • Stabiel, krachtig en bovendien betrouwbaar
  • Zeer flexibel
  • Uitermate geschikt voor meertalige websites
  • Goed beheer voor gebruikers in diverse rollen
  • Daarnaast werkt het mediabeheer prettig
  • Bovendien minder vaak doelwit van hackers

Joomla is standaard heel compleet

“Joomla bevat veel standaard extensies. Dit terwijl je bij WordPress deze als aparte plugin moet installeren. Joomla en WordPress zijn beiden open source en gratis. Andere alternatieven voor je website zijn bijvoorbeeld Wix en Squareplace. Maar vanwege de beperkingen en de commerciële opzet van dergelijke websitemakers zijn we hier geen voorstander van.”

Bekijk onze portfolio.

website met diverse gebruikergroepen
Joomla website laten maken Breda
Website design

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top