Webdesign

Joomla websites

Joomla website laten maken.

Website in Joomla laten maken? Joomla is een populair CMS systeem wat heel flexibel is en uitermate geschikt voor meertalige websites en verschillende gebruikersrollen.

Wil je graag een Joomla website laten maken? Of wil je beter gevonden worden met je website?

Twijfel je of een Joomla of een  WordPress website de beste keuze is? We adviseren je graag met het bepalen van die keuze.

Waarom kiezen voor Joomla.

Joomla loopt een paar jaar langer mee dan WordPress. Eerst bekend als Mambo en later werd het omgedoopt tot Joomla. Joomla is flexibel en biedt veel standaardfuncties. Zo ook de meertaligheid waarvoor je geen 3e partij extensie hoeft aan te schaffen.

Groot voordeel bij Joomla! is ook dat je de afbeeldingen kunt plaatsen in diverse zelfgekozen overzichtelijke mapjes. Een goed ingerichte Joomla site biedt alle gebruiksgemak welke je je maar kunt wensen. Pagina’s kun je op verschillende manieren hergebruiken. Eveneens kun je pagina’s en modules heel eenvoudig per pagina door middel van een vinkje aan- of uit zetten.

Joomla is minder het doelwit van hackers, updates van de plugins komen met regelmaat uit maar niet zo frequent als bij WordPress.

Voordelen van Joomla.

  • Zelf je website onderhouden
  • Open source CMS; gratis software
  • Grote community van ontwikkelaars
  • Betrouwbaar
  • Zeer flexibel
  • Uitermate geschikt voor meertalige websites
  • Goed beheer voor gebruikers in diverse rollen
  • Afbeeldingen kun je overzichtelijk in mapjes onderbrengen
  • Minder vaak doelwit van hackers

Joomla is standaard heel compleet

“Joomla bevat veel standaard extensies terwijl je bij WordPress deze als aparte plugin moet installeren.
Joomla en WordPress zijn beiden open source en gratis.

Andere alternatieven voor je website zijn bijvoorbeeld Wix en Squareplace. Vanwege de beperkingen en de commerciële opzet van deze websitemakers zijn we hier geen voorstander van.”

website met diverse gebruikergroepen
Joomla website laten maken Breda
Website design

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top