Doorklikken of wegklikken?
Zorg voor een overtuigende website!

Professioneel ontwerp

Responsive webdesign

Online aanpassingen

Zoekmachine vriendelijk

Responsive website laten maken

(met uitgebreide CMS)

 

ItDentity werkt met diverse Content Management Systemen (CMS). In overleg
wordt, afhankelijk van je wensen en eventuele toekomstplannen, besproken
welk CMS voor het bedrijf het meest geschikt is. Gewoon in 'Jip en Janneke' taal zodat we elkaar goed begrijpen en onze afspraken naar elkaar toe helder zijn.

 

Wij ontwikkelen twee soorten websites: dynamische Joomla responsive websites en websites met een beperkte CMS. Dynamische sites kunnen de gebruiker altijd up-to-date worden gehouden middels een Content Management Systeem (CMS).

Je kunt zelf je site helemaal beheren, uitbreiden en vernieuwen.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de invulling gedeeltelijk of geheel aan ons uit te besteden.

 

Met een website met een beperkte CMS hebben wij meer ontwerpvrijheid en

heb je zelf geen omkijken meer naar de website. Klik hier als je meer wilt weten over websites met een beperkte CMS (statische website).

 

 

 

ItDentity Visuele Communicatie 2017   |   Roland Holststraat 18   |   4819 HR Breda   |   076 521 23 08

Statische website laten bouwen

(met beperkte CMS)

 

Er zijn bedrijven die wel een website willen of nodig hebben, maar niet de behoefte hebben om deze voortdurend zelf te onderhouden. Wil je graag een website welke er professioneel uitziet, maar heb je geen zin en/of tijd om de website zelf te beheren? Dan ben je beter af met een statische website met een beperkt CMS.

Website ontwerp

Een website tot stand gebracht uit de techniek óf een website waaraan een grafisch ontwerper te pas is gekomen? Waarom kiezen?

 

Onbewust zal de internet bezoeker het verschil zien. De techneut vertrekt vanuit het systeem en de ontwerper vanuit de gebruiker. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de techniek ondergeschikt is. Het gaat om het samenspel. Een optelsom van uitstraling en gebruikersvriendelijkheid. Het resultaat? Functionele websites mét aandacht voor design!

Met een beperkt CMS kun je wel teksten aanpassen en afbeeldingen wijzigen maar je kunt zelf geen extra artikelen toevoegen of wijzigingen in het menu aanbrengen.

 

Wij hebben ook veel klanten die helemaal niets zelf aan de site willen doen.

Eén telefoontje of mailtje naar ons is dan voldoende om de wijzigingen

door ons uit te laten voeren. Net zo gemakkelijk!

Wij adviseren je graag over wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Zoals bijvoorbeeld de website ook geschikt maken voor mobiel gebruik.

Responsive website of een aparte mobiele site?

 

Een responsive website houdt in dat er voor smartphones en tablets gebruik gemaakt wordt van dezelfde inhoud en zoektermen als de desktop versie. De site wordt dus aangepast aan het formaat van het scherm. De letters en buttons worden standaard groter weergegeven voor mobiel gebruik.

Met een aparte mobiele site kunt u gerichtere informatie weergeven.

Voorbeeld
van een responsive website

Voorbeeld

met aparte mobiele website

Een aparte mobiele website daarentegen kan helemaal op maat gemaakt worden. Mobiele gebruikers hebben niet altijd een WIFI connectie dus is het niet gepast hen 100 mb aan foto en/of videomateriaal te laten downloaden. Ook ingewikkelde widgets (zoals bewegende banners e.d.) kunnen buiten beschouwing gelaten worden zodat de site sneller laadt. Er kunnen zoektermen in de site gebruikt worden welke beter afgestemd zijn voor mobiel gebruik. Er kan ook gebruik gemaakt worden van grote 'Bel me terug' buttons; 1 druk op de knop om te bellen.

 

De alternatieve mobiele website kan gebruikt worden naast de huidige WordPress, Joomla of andere CMS desktop website. Deze wordt immers speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. Lekker licht qua laadtijd met gebruik van grote letters, meer ruimte tussen de buttons en gecomprimeerde afbeeldingen.

 

 

 

Wat kun je verwachten van uw website?

 

Afspraak maken?

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist