Website ontwerp

Webdesign Breda

Webdesign Breda.

ItDentity in Breda ontwerpt professionele websites. De website sluit aan op je wensen en de doelgroep. Een aantrekkelijk webdesign is vaak de eerste indruk welke klanten van je bedrijf zien dus dit kan maar beter een juiste indruk zijn.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met je site uitstekend voor de dag gaat komen. En dat niet alleen dat het uiterlijk van de website er goed uitziet maar ook dat de techniek en functionaliteiten optimaal werken.

Klanten beoordelen ItDentity niet voor niets met een 4.9 uit 5.0.

Onderscheidend design.

Professionele websites Breda

Wat is het eerste wat opvalt aan een website? Het webdesign. Daardoor kun je met een goed website ontwerp hét onderscheid maken in je branche.

Een stoffige website of een site welke wat betreft techniek en webdesign gedateerd is, laat bezoekers afhaken. En dit terwijl je juist wilt dat je bezoekers zo lang mogelijk op de site blijven zodat zij goed te kunnen zien wat jij te bieden hebt.

Daarnaast moet de site goed aansluiten bij jou en je doelgroep en een fijne gebruikerservaring opleveren. Om die reden maken we een voor de hand liggende navigatie. Dit zodat je potentiële klanten eenvoudig kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn op de site.

Voor iedere website een passend design.

Een website voor ieder bedrijf

We werken voor klanten in heel diverse sectoren. Voor klanten in het MKB, stichtingen, verenigingen, zzp’ers…

Juist doordat we in heel veel diverse branches werkzaam zijn, weten we ook dat iedere branche een andere vormgeving vraagt voor onder andere het webdesign. 
Dit maakt ons werk afwisselend en daardoor is ieder project een nieuwe welkome uitdaging.

Doordat we ook sterk zijn in grafische vormgeving kunnen we met het maken van een website zowel design als techniek samenvoegen. Daardoor ontstaat een mooi en succesvol product. Onder andere jouw nieuwe website dus.

WordPress website of Joomla.

Gespecialiseerd in WordPress en Joomla webdesign

We hebben ruime ervaring in het maken van zowel WordPress als Joomla websites.

Dus wil je een website in één van deze CMS systemen dan kunnen wij dat voor je realiseren.

Weet je niet of je een WordPress of Joomla website wilt? Klik dan hieronder om meer te weten over ons webdesign.
Uiteraard kun je ook mailen of bellen voor meer informatie.

Website onderhoud

“Niets is zo vervelend als een website gedeeltelijk of helemaal niet werkt.

Iedere CMS website zoals WordPress of Joomla heeft onderhoud nodig. Belangrijk is dus dat je ervoor zorgt dat de plugins welke gebruikt worden up-to-date zijn.

Daarom bieden wij ook website onderhoud aan. Zo ben jij verzekerd van een website waarvan je op aan kunt.”

Voordelig webdesign Breda.

Wij maken websites afgestemd op wat de klant nodig heeft. Zo kan er behoefte zijn aan een nieuws- en/of blog functionaliteit terwijl een ander de voorkeur heeft aan een webshop. Of beiden. Vaak is een website dus maatwerk.
Deze websites maken wij in WordPress of Joomla!

Het komt ook voor dat een standaard website voldoet. Een eenvoudige website welke wel een aantrekkelijk webdesign heeft. Een website welke alles in zich heeft voor een succesvolle start.

Daarom bieden wij een aantal verschillende templates aan. Zo kun je goed voor de dag komen met een WordPress website vanaf € 495,-. Vooral voor starters en zzp’ers is dit een prima optie. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder op  onze template pagina.

Webdesign bureau in Breda
Webdesign

Trots op onze reviews.

ItDentity denkt mee en snelle respons

Anneke Huijbregts, HuidTherapeutisch Centrum Breda
www.htcbreda.nl

Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en we krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top