Webdesign

Supersnel online

Met spoed een website.

Supersnel online met een spoedwebsite. Je wilt heel snel online met een eigen website. En ja het liefst vandaag nog. We werken snel maar een goed doordachte en functionele website binnen 1 dag opleveren? Dat gaat niet lukken. Mogelijk is wel om binnen 4 uur een simpele one page website op te zetten. Een mooie landingspage met je logo, naw gegevens en een beknopte tekst van wat je aanbiedt voor slechts € 195,-.

Waarom een spoed website.

Supersnel online

Je wilt snel online omdat er nog geen site is en je bijvoorbeeld op korte termijn publiciteit verwacht voor je bedrijf of onderneming… Een spoed website geeft je een adempauze in afwachting van je ‘echte’ website. Het is een landingspagina waarop je al wel zichtbaar bent op internet en je zo ook bereikbaar bent voor potentiële klanten.

Supersnel online, hoe werkt het.

Domeinnaam

Je hebt voor een domeinnaam gezorgd waarvoor je ons de benodigde gegevens aanlevert.

Aanleveren

We ontvangen graag het volgende van je:
  • Het bedrijfslogo
  • De naw gegevens
  • Het professionele email adres  met je eigen domeinnaam
  • Korte beschrijvingstekst  wat je op de pagina wilt hebben (max. 250 woorden)
  • Eventueel voorzien van 2 foto’s
  • Je kunt ook een achtergrondfoto aanleveren, anders zorgen wij hiervoor.

Supersnel online met een spoed website

Als wij bovenstaande van je ontvangen hebben, gaan wij aan de slag. Binnen 4 uur sta jij dan online met je spoed website.

Na de spoed website

“Nu je spoed landingspagina online staat, kun je aan de slag met je ‘echte’ website. Ga je voor een WordPress website of een Joomla website? Wij hebben veel ervaring met beide CMS systemen dus kunnen we je alle steun bieden. Weet je niet of WordPress of Joomla voor jouw bedrijf de beste keuze is? Wij adviseren je graag.”

Landingspagina laten maken.

Jouw nieuwe landingspagina is een statische html website. Dit wil zeggen dat het geen CMS website is waarin je zelf wijzigingen kunt aanbrengen. Deze spoed websites welke we aanbieden, vallen onder de one page websites. Maar dan wel met het verschil dat een spoed website een beknopte versie is van een echte one page website. Doorgaans is deze spoed website een noodgreep om snel online te staan in afwachting van de ‘echte’ website welke volgt. Ook dit website proces kan snel gaan, uiteraard niet in 4 uur 😉
Website laten maken zzp'er
Joomla website laten maken Breda

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Elita Wagenmakers, Elitaz
www.elitaz.nl

Ingrid van ItDentity heeft op mijn webshop de zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast en met resultaat. Hoe moeilijk het mij ook leek om hoog te scoren in google, Ingrid is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen.

Mijn webshop www.elitaz.nl wordt goed gevonden en ik ben dus dik tevreden. Ook heeft ze me handvatten aangereikt om dit in de toekomst te kunnen blijven toepassen.

Flexibel, snel en vakkundig

Conny van Leest, Jij kan leren – reken maar!
www.jijkanleren.nl

Iemand die zo flexibel, snel en vakkundig is als Ingrid van ItDentity, verdient het om dat te horen. In korte tijd heeft Ingrid de website voor mijn praktijk ontworpen en in elkaar gezet.

De feedback die ik van klanten krijg over de site is; professioneel, makkelijk in gebruik en mooi. De vele toevoegingen en wijzigingen die ik aandraag, zijn in een handomdraai gebeurd. Ingrid weet mij als klant op waarde te schatten en geeft die informatie die ik nodig heb om zo zelfstandig mogelijk te werken. Hierbij staat zij als achterwacht altijd paraat en is geen vraag teveel.

Kortom ik kan Ingrid van harte aanbevelen als je een succesvolle site wil hebben waar jij en je klanten met alle gemak hun weg in weten te vinden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Scroll naar top