Grafisch ontwerp & webdesign

Reclamebureau Breda

Creatieve oplossingen voor bedrijven.

No-nonsense full service reclamebureau in Breda, creatief en multidisciplinair. Hele mond vol maar we zoeken gewoon naar oplossingen voor kleine en grotere campagnes. En hier gooien we al onze creativiteit tegenaan. Online en offline. Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Reclamebureau Breda.

Of je nu een starter of zzp’er bent of een klein of groter MKB bedrijf vertegenwoordigt, je kunt bij ons terecht voor reclame activiteiten in de breedste zin van het woord. Wij ontwerpen o.a. logo’s, huisstijlen, advertenties, flyers, folders, brochures & catalogi. Ook het ontwerp van een verpakking kun je bij ons wegleggen. Online zijn we ondermeer sterk in het maken van websites (WordPress & Joomla), email nieuwsbrieven, en SEO.

Korte lijntjes en snelle respons.

Onze klanten ervaren het als prettig dat je al je on- en offline activiteiten bij één en dezelfde partij neer kunt leggen. Ook de korte lijntjes en snelle respons wordt gewaardeerd. Bekijk hiervoor de reviews van de klanten van ItDentity.

Reclamebureau Breda e.o.

Design + Technology = Cool Stuff

Specialisten.

We beschikken over een goed netwerk van specialisten zodat we indien nodig snel kunnen opschakelen om iedere opdracht aan te kunnen. Jij als klant blijft je vaste contactpersoon houden met persoonlijk contact.
Website bureau Breda
WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna
www.trampoline.nl.
www.avyna.eu

ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Mond-op-mond reclame

Koen de Roos, Salm en Kipp
www.salmen-kipp.nl

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Scroll naar top