Grafisch ontwerp

Logo ontwerp Breda

Logo laten ontwerpen.

Wil je een logo laten ontwerpen voor je bedrijf in Breda e.o.? Een professioneel, creatief en eigentijds logo is belangrijk voor de eerste indruk die je maakt. Het moet een blikvanger zijn die in één oogopslag laat zien waar jij en je bedrijf voor staat.

Logo ontwerp Breda e.o.

Ga voor een herkenbaar ontwerp

Eerlijk gezegd; een logo is eigenlijk een heel simpel iets. Nu klinkt het alsof we onszelf onder de vleugels schieten. Een logo is niet je merk. Het vormt ook niet de identiteit van jezelf, product, dienst of bedrijf. Het is een combinatie hiervan.

Een logo dient vooral simpel te zijn. Zodat deze overal en altijd ingezet kan worden. En dat het op deze manier een associatie met je merk oproept. Een herkenbaar logo neerzetten alsof het er altijd geweest is. Dat is het eindresultaat.

Hoe gaan we te werk.

Wat zijn de doelstellingen van je onderneming?

Wat wil je uitdragen? Als we dat weten, gaan we aan de slag met het ontwerpen van je logo. In eerste instantie maken we een paar logo ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Hierna wordt het logo gefinetuned zodat het helemaal naar wens is. Zit hét perfecte logo er niet bij? Wij doen niet aan beperkte revisierondes dus we gaan net zolang door met het ontwerpen van je logo totdat dit helemaal naar wens is. Jouw visitekaartje is immers ook ons visitekaartje. Zo gaan we ook te werk met de huisstijl. Wil je ook dat we de visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, afsprakenkaartjes etc. ontwerpen? Lees dan verder bij ons huisstijl ontwerp.

Logo ontwerpen Breda

“Een logo kan bestaan uit een enkel woord. In dit geval spreken we van een woordmerk. Wordt dit ondersteunt met een beeld dan noemen we dit onderdeel een beeldmerk. Het woord- en beeldmerk worden niet altijd aan elkaar gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan het Nike logo waarvan de ‘swoosh’ ook los van het woordmerk gebruikt.”

Logo bestanden.

Het logo ontwerp leveren we aan in de meest gangbare bestandsformaten; PNG, JPG. EPS en AI. Waarschijnlijk zul je het JPG bestand het meeste gaan gebruiken. Dit bestand voldoet voor de website, Social Media en ook voor de email handtekening. Een PNG bestand wordt vaak gebruikt op een transparante achtergrond. Vaak dus als het logo op je website. Een EPS/AI bestand is een vector bestand. Dit betekent dat het schaalbaar is. Onafhankelijk van het gebruik kan het logo haarscherp ‘opgeblazen’ worden; vanaf het logo op een pen tot een immense outdoor banner. Ook het drukwerk, maken van je website en de SEO kunnen wij verzorgen. Zo kun je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde ontwerpbureau neerleggen. Werkt wel zo prettig, met korte lijntjes en persoonlijke contact.

Logo redesign.

Bij de start van een bedrijf is er vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaren toch niet zo tevreden meer bent over het logo. Paste het logo in het begin perfect bij het bedrijf, dan kan het voorkomen dat dit perfecte logo ontwerp nu minder goed bij je onderneming past. Bekijk eens kritisch of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan de optie om je logo en/of huisstijl in een nieuw jasje te steken.
Logo ontwerp Breda
Huisstijl ontwerpen Breda
Logo ontwerp kleurrijk

Trots op onze reviews.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving. Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten. Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.
Scroll naar top