Grafisch vormgever of webdesigner

ItDentity op locatie

ItDentity op locatie.

ItDentity op locatie bij jouw bedrijf. Dit als er behoefte is aan een ervaren allround kracht om (tijdelijk) je bedrijf of organisatie bij te staan. Met grafische of website gerelateerde diensten. Gezien de Corona maatregelen kan dit uiteraard ook op afstand plaatsvinden. Voor alle werkzaamheden voor wat betreft huisstijl ontwerpen, ontwerpen van flyers, brochures, catalogi, opzet nieuwsbrieven en website ontwerp kunnen we je bijstaan en/of begeleiding geven.

Waarom een grafisch of website ontwerper op locatie.

Behoefte aan tijdelijk een grafisch ontwerper of webdeveloper

  • Je hebt een bedrijf zonder eigen marketing afdeling, je wilt niet iemand hiervoor in dienst nemen maar je hebt wel behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning.
  • Je bedrijf heeft wel een eigen marketing afdeling maar er is behoefte aan een extra helpende hand op het gebied van grafische vormgeving en/of webdesign.
  • Je hebt gewoon behoefte aan een expert welke met een heldere frisse blik, ‘open minded’ naar jouw vraagstellingen cq probleemgebieden kijkt.
  • In verband met ziekte of zwangerschap van één van de personeelsleden is er behoefte om tijdelijk ondersteuning te krijgen.

Wat heb je nodig.

  • Professionele ondersteuning voor grafische en/of website projecten.
  • Je bent verzekerd van een gepassioneerde ervaren werkkracht.
  • We bewaken de huisstijl.
  • Kosten zijn inzichtelijk, per maand opzegbaar.

Oplossingen voor ieder bedrijf

“ItDentity biedt totaaloplossingen voor grafische vormgeving, webdesign & SEO. Zo kunnen we je ook bijstaan op jouw kantoor voor een afgesproken bedrag per maand.”

Hoe gaat 't in z'n werk.

  • Voor een vaste dag per maand of meerdere dagdelen in een maand word je actief bijgestaan door een ervaren medewerker op locatie. Gezien de Corona maatregelen en het zoveel mogelijk thuis werken, kan de ondersteuning ook op afstand plaatsvinden door middel van videobellen, Teams etc.
  • Voor een afgesproken bedrag per maand ben je verzekerd van een specialist op het gebied van grafische vormgeving en webdesign binnen je bedrijf.

Portfolio.

Website bureau Breda
WordPress website laten maken

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Altijd een goede samenwerking

Rachel van den Tweek-Jonkman, FHI
www.fhi.nl

Met ItDentity hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de email verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Scroll naar top