Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerp Breda

Huisstijl ontwerp Breda.


Wil je een huisstijl laten maken? Wij zijn gevestigd in het mooie Bourgondische Breda en ontwerpen huisstijlen voor bedrijven in heel Nederland en over de grens.

Je huisstijl laten ontwerpen door ItDentity betekent terug kunnen vallen op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van kleine en grotere huisstijlen. De bedrijfshuisstijl is letterlijk het gezicht van je bedrijf of organisatie naar buiten toe. Belangrijk dus dat de huisstijl dan ook uitstraalt waar je bedrijf voor staat.

Waaruit bestaat een huisstijl.

Het huisstijl ontwerp bestaat niet alleen uit het ontwerpen van het logo maar uit een compleet pakket. Dus behalve het logo ontwerpen we ook je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook het drukwerk kunnen we voor je verzorgen.

De huisstijl kan uitgebreid worden met autobelettering, verpakkingen, folders, flyers, brochures & catalogi ontwerp. Ontwerp van notitieblokken, afsprakenkaartjes, pennen, etc.

Hoe gaan we te werk.

Als we weten wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wil dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 tot 5 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze. Zie ook logo ontwerp.

Als het logo definitief is, gaan we aan de slag met de visitekaartjes en het briefpapier. Desgewenst ontwerpen we ook andere huisstijldragers zoals enveloppen, afsprakenkaartjes, with compliment cards, flyers, folders etc.

We hanteren onbeperkte revisierondes zodat jij 100% tevreden bent met je nieuwe huisstijl.

De 3 elementen van een huisstijl

“Een huisstijl, corporate identity, omvat de gehele presentatie van een bedrijf. Het omvat dus meer dan de uiterlijke verschijningsvorm. Een huisstijl bestaat uit 3 elementen; vormgeving, communicatie en gedrag.”

Huisstijl re-design.

Nieuwe huisstijl of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je toe bent aan een nieuwe huisstijl en de oude huisstijl niet wilt loslaten, kunnen we het vertrouwde behouden. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen of juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Vernieuwend en weer up-to-date.

Waaruit bestaat een huisstijl pakket.

Het complete huisstijl pakket begint met het ontwerpen van een logo. We leveren 3 tot 5 logo concepten op binnen 3 werkdagen. Zit hét ontwerp er niet bij? Dan gaan we verder totdat er een logo ontstaat wat wel aanspreekt. Kijk hier voor meer informatie over het logo ontwerp.

Ontwerp op maat gemaakt, gebaseerd op het logo.

Met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking (bijvoorbeeld de algemene voorwaarden op de achterzijde).

Briefpapier template voor het versturen van correspondentie per mail.

Als aanvulling op het briefpapier voor een professionele uitstraling. Verschillende formaten mogelijk.

We kunnen ook het drukwerk voor je verzorgen. Kijk hier voor onze drukwerkdiensten.

Huisstijl bewaking.

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Helaas gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen en zou beter vermeden moeten worden.

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl, regulier drukwerk en digitaal werk, dezelfde uitstraling heeft, zullen ook de klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Maar ook het drukwerk, ontwerpen & bouwen van je website, en de SEO kunnen wij verzorgen zodat je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen.

Huisstijl handboek.

Laat je door ItDentity de complete huisstijl ontwikkelen dan ontvang je na de afronding van de opdracht een beknopt en overzichtelijk huisstijlhandboek.

In dit huisstijlhandboek worden alle uitingen vastgelegd zoals de typografie, grootte van het font, kleur, beeldelement(en) & juiste gebruik van het logo.

Op deze manier kan de huisstijl behouden blijven zoals deze is ontworpen en bedoeld.

goedkoop visitekaartje laten maken breda
auto beletteren breda
Mooi visitekaartje laten maken breda

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Scroll naar top