Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerp Breda

Website laten maken Breda

Huisstijl ontwerp Breda

Wil je een huisstijl laten maken? Wij zijn gevestigd in het mooie Bourgondische Breda maar ontwerpen logo's en huisstijlen voor bedrijven in heel Nederland. En ook over de grens overigens...

Je huisstijl laten ontwerpen door ItDentity betekent terug kunnen vallen op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van kleine en grotere huisstijlen. De bedrijfshuisstijl is letterlijk het gezicht van je bedrijf of organisatie naar buiten toe. Belangrijk dus dat de huisstijl dan ook uitstraalt waar je bedrijf voor staat.

Een bedrijfshuisstijl kan bestaan uit een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar ook advertenties, brochures, website, verpakkingen, autobelettering kunnen opgenomen worden in de huisstijl.

Waaruit bestaat een huisstijl.

Het huisstijl ontwerp bestaat niet alleen uit het ontwerpen van het logo maar uit een compleet pakket. Dus behalve het logo, ontwerpen we ook je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

De huisstijl kan uitgebreid worden met autobelettering, verpakkingen, folders, flyers, brochures & catalogi ontwerp. Ontwerp van notitieblokken, afsprakenkaartjes, pennen, etc. is ook mogelijk.

Maar ook al het drukwerk van je huisstijl kunnen we voor je verzorgen.

Ook je website valt onder het huisstijl ontwerp. Je wilt immers dat deze naadloos aansluit bij je overige huisstijldragers.

Wil je een WordPress website of een Joomla website? Met deze beide CMS systemen hebben we jarenlange ervaring. Kijk anders op deze pagina voor een overzicht wat we je nog meer kunnen bieden voor wat betreft webdesign.

Huisstijlpakket.

Het complete huisstijl pakket begint met het ontwerpen van een logo. We leveren 3 logo concepten op binnen 3 werkdagen. Zit hét ontwerp er niet bij? Dan gaan we verder totdat er een logo ontstaat wat wel aanspreekt. Kijk hier voor meer informatie over het logo ontwerp.

Ontwerp op maat gemaakt, gebaseerd op het logo.

Met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking (bijvoorbeeld de algemene voorwaarden op de achterzijde).

Briefpapier template voor het versturen van correspondentie per mail.

Als aanvulling op het briefpapier voor een professionele uitstraling. Verschillende formaten mogelijk.

We kunnen ook het drukwerk voor je verzorgen. Kijk hier voor onze drukwerkdiensten.

Hoe gaan we te werk.

We kunnen voor iedere ondernemer in Breda e.o. een onderscheidende huisstijl maken. Je huisstijl moet niet alleen overbrengen waar jouw bedrijf voor staat maar moet ook zorgen voor herkenbaarheid bij jouw klanten. Wil je je onderscheiden van je concurrentie dan moet je opvallen met je eigen identiteit.

Gaan we de bedrijfsidentiteit van jouw bedrijf ontwerpen dan maken we eerst graag kennis met je. Het creatief proces volgt daarop.

We ontwerpen eerst een logo. Passend bij je onderneming en de doelgroep. Een onderscheidend logo. Daarna vertalen we dit logo naar de rest van de huisstijl. Visitekaartjes, briefpapier, website, afsprakenkaartjes etc. Alles wat nodig is om één en dezelfde identiteit te creëren voor jouw bedrijf.

Huisstijl redesign.

Nieuwe huisstijl of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je toe bent aan een nieuwe huisstijl en de oude huisstijl niet wilt loslaten, kunnen we het vertrouwde behouden. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen of juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Vernieuwend en weer up-to-date.

Huisstijl bewaking.

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Helaas gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen en zou beter vermeden moeten worden.

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl, regulier drukwerk en digitaal werk, dezelfde uitstraling heeft, zullen ook de klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Maar ook het drukwerk, ontwerpen & bouwen van je website, en de SEO kunnen wij verzorgen zodat je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen.

Huisstijl handboek.

Laat je door ItDentity de complete huisstijl ontwikkelen dan ontvang je na de afronding van de opdracht een beknopt en overzichtelijk huisstijlhandboek.

In dit huisstijlhandboek worden alle uitingen vastgelegd zoals de typografie, grootte van het font, kleur, beeldelement(en) & juiste gebruik van het logo.

Op deze manier kan de huisstijl behouden blijven zoals deze is ontworpen en bedoeld.

Prijzen logo & huisstijl ontwerp.

Logo ontwerp

Logo ontwerp

3 voorstellen

Onbeperkte revisies

Aanlevering als JPG, PNG en EPS
(vector bestand)

Beknopt huisstijlhandboek
met kleurnummers en
gebruik van logo

€ 350

Excl. btw en drukwerkkosten

Logo & huisstijl ontwerp

Logo ontwerp

Ontwerp  visitekaartje

Ontwerp (digitaal) briefpapier

5 voorstellen

Onbeperkte revisies

Aanlevering als JPG, PNG en EPS
(vector bestand)

Beknopt huisstijlhandboek
met kleurnummers en
gebruik van logo en huisstijl

€ 450

Excl. btw en drukwerkkosten

Logo & huisstijl ontwerp +

Logo ontwerp

Ontwerp visitekaartje

Ontwerp (digitaal) briefpapier

Ontwerp flyer, a5, dubbelzijdig

Drukwerk 500 stuks:
– Visitekaartjes
– Flyers, 250 grams

5 voorstellen

Onbeperkte revisies

Aanlevering als JPG, PNG en EPS
(vector bestand)

Beknopt huisstijlhandboek
met kleurnummers en
gebruik van logo en huisstijl

€ 695

Excl. btw
Drukwerk briefpapier & enveloppen optioneel

goedkoop visitekaartje laten maken breda
auto beletteren breda
Mooi visitekaartje laten maken breda

Trots op onze reviews.

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top