Ontwerpen om op te vallen

Verpakking laten ontwerpen Breda
Het begint met een goed gesprek
Verpakking laten maken - ontwerpen Breda

Pakkende en bondige onwerpen

Verpakkingsontwerp Breda

Omzetverhogende ontwerpen

Drukwerk goed en goedkoop

Aanlevering voor iedere drukker

 • Start
 • Grafisch ontwerp
 • Verpakkingsontwerp

Verpakking laten maken

verpakkingsontwerpEen goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden. 75% van de consumenten neemt een aankoopbeslissing pas op de winkelvloer, emotie is dus belangrijk bij het kopen van een product. Een verpakkingsontwerp moet de verkoopargumenten duidelijk in woord en beeld vertalen. Succesvol zijn in retail betekent een succesvol packaging design ofwel een goed grafisch verpakkingsontwerp.

Doordat private labels sterk opkomen, staan A-merken steeds meer onder druk in de hevige concurrentiestrijd om de consument. Kleinere merken hebben veel minder marketing budget om zich grote reclame campagnes te kunnen permitteren. Voor kwalitatief goed verpakkingsontwerp, kan ItDentity zeker iets voor jou betekenen dus ook voor de kleinere merken welke zich goed willen profileren op de markt.

Opvallen, overtuigen en verleiden

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. Vaak is de ruimte beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertalige aspecten, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue.

En al zit ons hart in ontwerpen; we ontwerpen nooit om het ontwerpen zelf. De klant is de bedenker en met onze kennis erbij 'mixen & matchen' we het idee en onze expertise in een goed te realiseren én bovenal verkoopbaar concept.

Verpakkingsontwerp

De boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk 'pakkend' en 'bondig' zijn. Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laten we dat nu net goed kunnen...

Verpakkingen laten drukken

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Wij fungeren graag als intermediair tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

Wij leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Verpakking laten maken?


Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!
 • Verpakking laten ontwerpen door ItDentity

 • Ontwerp van verpakking helder in woord en beeld
 • Geen limiet aan correctierondes, onbeperkte wijzigingen
 • Je ontwerp wordt drukklaar aangeleverd
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden
 • Grafische vormgeving; meer dan 18 jaar ervaring

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen graag heel snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 1048 0648
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.