Verpakking laten maken

 
Ontwerpen om op te vallen

Verpakking ontwerpen

Wil je een verpakking laten ontwerpen? Een goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden. 75% van de consumenten neemt een aankoopbeslissing pas op de winkelvloer, emotie is dus belangrijk bij het kopen van een product. Een goede verpakking moet de verkoopargumenten duidelijk in woord en beeld vertalen. Succesvol zijn in retail betekent een succesvol packaging design ofwel een goed grafisch verpakkingsdesign.

Wij ontwerpen alle soorten verpakkingen. Of het nu een kartonnen verpakking, fles, (balie)display of etiket betreft, alle ontwerpen zijn mogelijk.

Een verpakking ontwerpen welke aansluit bij de doelgroep. Dat is wat ItDentity als verpakkingsontwerper voor je kan betekenen. Wij ontwerpen verpakkingen welke aan alle eisen voldoen. Wij ontwerpen ook verpakkingen voor de kleinere merken welke zich goed willen profileren op de markt met een eigen functionele verpakking.

Verpakking ontwerpen
Verpakking ontwerpen Breda, Eindhoven
Het begint met een goed gesprek
Verpakking laten maken Breda, Eindhoven

Pakkende en bondige onwerpen

Verpakking  Breda, Eindhoven

Omzetverhogende ontwerpen

Verpakking bedrukken Breda Tilburg Eindhoven Rotterdam

Aanlevering voor iedere drukker

Verpakkingsontwerper

Opvallen, overtuigen en verleiden

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. Vaak is de ruimte beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertalige aspecten, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue met het ontwerpen van een verpakking.

En al zit ons hart in ontwerpen; we ontwerpen niet om het ontwerpen zelf. De klant is de bedenker en met onze kennis erbij 'mixen & matchen' we het idee en onze expertise in een goed te realiseren én bovenal verkoopbaar concept.

Verpakking maken

Verpakking doos of verpakking fles; de boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk 'pakkend' en 'bondig' zijn. Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laten we dat nu net goed kunnen...

Verpakking bedrukken

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Dus wil je een verpakking laten bedrukken; wij fungeren graag als intermediair tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

Wij leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Verpakking ontwerpen

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!

Verpakkingsontwerper, verpakking ontwerpbureau
  • Verpakking laten ontwerpen

  • Ontwerp van de verpakking, helder in woord en beeld
  • Geen limiet aan correctierondes, onbeperkte wijzigingen
  • Je bestand wordt drukklaar aangeleverd
  • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
  • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes wel zo prettig
  • Snelle levertijden
  • Grafische vormgeving; meer dan 18 jaar ervaring

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed