Grafisch ontwerp

Verpakkingsontwerp

Verpakking laten maken.

Wil je een verpakking laten maken? Een goed doordacht verpakkingsontwerp is belangrijk om opgemerkt te worden als emotie een grote rol speelt bij de aankoop. Het ontwerp van de verpakking dient nauw aan te sluiten bij de inhoud van het product en de merkbelofte. We helpen je graag om je product te voorzien van de juiste verpakking welke aan alle eisen voldoet.

Verpakkingsontwerp.

verpakking-laten-maken

Opvallen, overtuigen en verleiden

Een boodschap communiceren in een folder of brochure is een heel ander verhaal dan de boodschap welke op een verpakking overgebracht moet worden. Vaak is de ruimte beperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. Meertalige aspecten, leesbaarheid, technische details en eisen; alles passeert de revue met het ontwerpen van een verpakking. En al zit ons hart in ontwerpen; we ontwerpen niet om het ontwerpen zelf. De klant is de bedenker en met onze kennis erbij ‘mixen & matchen’ we het idee en onze expertise in een goed te realiseren én bovenal verkoopbaar concept.

Verpakking ontwerpen.

Verpakking laten maken

Een goede verpakking moet de verkoopargumenten duidelijk in woord en beeld vertalen. Succesvol zijn in retail betekent een succesvol packaging design ofwel een goed grafisch verpakkingsdesign. Als je door ons je verpakking wilt laten maken, wij ontwerpen alle soorten verpakkingen. Of het nu een kartonnen verpakking, fles, (balie)display of etiket betreft, alle ontwerpen zijn mogelijk. Een verpakkingsontwerp welke aansluit bij de doelgroep. Dat is wat ItDentity als verpakkingsontwerper voor je kan betekenen. Wij ontwerpen verpakkingen welke aan alle eisen voldoen. Wij ontwerpen ook verpakkingen voor de kleinere merken welke zich goed willen profileren op de markt met een eigen functionele verpakking.

Pakkend en bondig

“De boodschap welke op de verpakking overgebracht moet worden is heel belangrijk. Het moet wel letterlijk ‘pakkend’ en ‘bondig’ zijn. Dat gaat niet over één nacht ijs, daar moet heel goed over nagedacht, gebrainstormd én geschetst worden. En laten we dat nu net goed kunnen…”

Verpakking bedrukken.

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Dus wil je een verpakking laten bedrukken; wij fungeren graag als tussenpersoon tussen opdrachtgever en drukker omdat we beide talen verstaan en spreken. Wij leveren de verpakkingsontwerpen aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland. De ontwerpen kunnen ook worden aangeleverd als InDesign of Illustrator bestanden.

Trots op onze reviews.

Nog steeds dik tevreden

Rob Overbekking, AUGA Amazing Water
www.auga.nl

Wij werken al vele jaren samen met ItDentity en zijn eigenlijk alleen maar tevreden. Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar.

Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product.
Pro’s: Snelheid en eenvoud.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Wij komen steeds weer terug bij ItDentity

J. Lensink, Messner, AUGA
www.auga.nl

ItDentity heeft bijna al onze verpakkingen voor Vivaria uitgewerkt. Tevens worden onze jaarlijkse brochures voor Messner en Vivaria door ItDentity opgemaakt. Door de goede service en het werk dat snel afgeleverd wordt, komen wij steeds weer bij ItDentity terug.
Scroll naar top