Grafisch ontwerp

Banner & poster ontwerp

Heldere boodschap in één oogopslag.

ItDentity ontwerpt posters, flyers en banners met een hoog creatief niveau naar wens.

Een groot voordeel van posters, flyers en banners is dat niet alleen de drukwerkkosten van grote oplagen erg laag zijn maar zelfs één enkele poster is betaalbaar. Wil je een banner of poster laten ontwerpen? Wij zorgen ervoor dat deze een opvallende en creatieve reclameboodschap weergeeft.

Banner en poster ontwerp.

Banner of poster laten ontwerpen

Bij het poster ontwerp of banner ontwerp moet de kernboodschap direct duidelijk overkomen. Dit kan met het juiste beeldmateriaal en een doordacht gebruik van fonts en kleuren. Als wij weten waar je de aandacht op wilt vestigen, werken wij dit uit tot een ontwerp dat zeker aanspreekt bij de doelgroep. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Een boodschap om te onthouden.

Poster ontwerp; goedkoop medium met grote attentiewaarde

Posters hebben door hun grootte, vorm en uitstraling extra attentiewaarde. Het is een makkelijk en goedkoop medium om een groot publiek te attenderen op een evenement, actualiteit, de aanprijzing van een product of een politieke slogan weer te geven. Een poster ontwerp is technisch gezien een bedrukt stuk papier, vaak groter dan A4 waarop aan een bepaalde boodschap bekendheid wordt gegeven of iets onder de aandacht wordt gebracht.

Standbouw ontwerp

“Iedere beurs is belangrijk; klein of groot. Want het is de eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt en die kun je niet overdoen. Onderschat ook niet de kracht van je huidige klanten; zij willen een positieve bevestiging van hun keuze voor jouw bedrijf zien. Dat begint dus met jouw aanwezigheid op de beurs en jouw uitstraling. Hoe jij er zelf die dag(en) uitziet; dat is niet onze expertise. Maar hoe de stand eruit kan komen te zien daar weten we weer wel raad mee!”

Banner ontwerp.

Rollup banner ontwerp; voor beurzen en presentaties

Rollup banners zijn ideaal voor o.a. beurzen & presentaties. Op een eenvoudige manier kun je ook de receptie of demoruimte van je bedrijf er representatief mee verfraaien.

Rollup banner inclusief ontwerp

De een noemt het een roll-up banner. De ander noemt het een rolbanner, banier, beursbanner of relamebanner. Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Wij ontwerpen en leveren banners heel voordelig met keuze uit diverse afmetingen en diverse voeten (inclusief draagtas).

Banners welke in een handomdraai staan

In een handomdraai zet je een banners op en ze zijn weer net zo eenvoudig in elkaar te schuiven. Met de bijgeleverde handige draagtas blijven de banners goed beschermd en kun je overal mee naar toe nemen.

Banner laten drukken

Het gehele drukwerk traject nemen wij je graag uit handen tegen sterk concurrerende prijzen. Hoe wij dit kunnen? Lees hier verder over onze drukwerk diensten.
snel poster laten maken breda
Abri poster ontwerp Breda

Trots op onze reviews.

Avyna kiest voor ItDentity

Nathalie Koebrugge, Avyna www.trampoline.nl. www.avyna.eu
ItDentity; professioneel, meedenkend, deskundig en zeer flexibel. Vraag het ItDentity en Ingrid denkt direct, oplossingsgericht, met je mee. Zij ‘vertaalt’ perfect wat jij als klant graag wilt. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het maken/invulling geven van je website, SEO optimalisatie, het maken van een catalogus, brochure of nieuwsbrief, bij ItDentity ben je aan het juiste adres! All-round, kennis van zaken, sturend, korte lijnen en daardoor super snel. En altijd even vriendelijk. Avyna kiest voor ItDentity!

Mond-op-mond reclame

Koen de Roos, Salm en Kipp
www.salmen-kipp.nl

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.
Scroll naar top