Grafisch ontwerp

Logo ontwerp

Logo laten ontwerpen.

Wil je een logo laten ontwerpen? Een goed logo ontwerp zorgt voor herkenning, vertrouwen en beleving van je product en/of dienst. Het juiste logo is het imago van je onderneming welke je onderscheidt van je concurrentie. Met het ontwerpen van het logo is het belangrijk om rekening te houden met de toepasbaarheid, het vermogen om te onderscheiden en de grafische eenvoud.

Logo ontwerp.

Een logo ontwerp wat voor zichzelf spreekt

Een goed logo ontwerp is tijdloos. Vraag jezelf af of je logo over 5 of 10 jaar nog effectief en doeltreffend is. Een logo wat een verhaal vertelt en tegelijkertijd heel simpel is, werkt het beste. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar jouw bedrijf voor staat.

Samen met jou gaan we onderzoeken wat de juiste uitstraling is voor je nieuwe logo en wat past bij de doelgroep. Als je zelf al een idee heb, laat het weten. Geef aan wat voor items je voorkeur hebben en ook juist wat je niet wilt.

Laat je inspireren door logo’s van concurrenten of heel andere branches. Wat spreekt je aan? Wat is volgens jou een mooi en krachtig logo? Zorg dat je sowieso goed op de hoogte bent van de logo’s van je concurrenten. Je wilt immers wel een uniek logo ontwerp.

Logo ontwerp,

hoe gaan we te werk.

Logo laten ontwerpen

Als we weten wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wil dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze. We hanteren onbeperkte revisierondes. Dus wil jij ons je logo laten ontwerpen dan weet je zeker dat je 100% tevreden zult zijn met je nieuwe logo. Zonder concessies. Dit doen we ook zo met het huisstijl ontwerp indien daar behoefte aan is.
Logo ontwerp
Logo laten ontwerpen

Woordmerk & beeldmerk

“Een logo kan bestaan uit een enkel woord. In dit geval spreken we van een woordmerk. Wordt dit ondersteund met een beeld dan noemen we dit onderdeel een beeldmerk.

Het woord- en beeldmerk wordt niet altijd aan elkaar gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan het Nike logo waarvan de ‘swoosh’ ook los van het woordmerk gebruikt wordt.”

Logo redesign.

Logo laten aanpassen

Bij de start van een bedrijf is er vaak lang en goed nagedacht over het logo en de huisstijl. Toch is het niet vreemd dat je na een aantal jaren toch niet zo tevreden meer bent over het logo. Paste het logo in het begin perfect bij het bedrijf? Dan kan het voorkomen dat dit perfecte logo ontwerp nu minder goed bij je onderneming past.

Bekijk eens kritisch of de vormgeving van het huidige logo nog voldoet. Straalt dit nog steeds uit wat je wilt communiceren? Of zijn de producten en/of diensten in de loop der jaren gewijzigd? Overweeg dan de optie om je logo en/of huisstijl in een nieuw jasje te steken.
Logo redesign dus.

Logo bestandsformaten.

Welk logo bestandsformaat waarvoor te gebruiken?

Als wij je logo ontwerpen, leveren wij dit aan in de meest gangbare en gewenste bestandsformaten; JPG, PNG en AI.

Waarschijnlijk zul je het JPG bestand het meeste gaan gebruiken. Dit bestand voldoet voor de website, Social Media en ook voor de email handtekening. Het PNG bestand kan gebruikt worden op een transparante achtergrond.

Een AI bestand is een vector bestand wat wil zeggen dat het schaalbaar is. Onafhankelijk van het gebruik kan het logo haarscherp ‘opgeblazen’ worden; van formaat bierdopje tot vliegtuigbanner.

Ook het drukwerk, maken van je website en de SEO kunnen wij verzorgen. Zo kun je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen en weet je dat je huisstijl ‘bewaakt’ blijkt.

Logo ontwerp Breda
Logo ontwerp kleurrijk

Trots op onze reviews.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top