Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerp

Huisstijl laten ontwerpen.

De bedrijfshuisstijl is letterlijk het gezicht van je bedrijf of organisatie naar buiten toe. Laat met je huisstijl zien waar je bedrijf voor staat.

Je huisstijl laten ontwerpen door ItDentity betekent terug kunnen vallen op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van kleine en grotere huisstijlen. Klanten beoordelen ItDentity met een 4.9 uit 5.0.

Huisstijl laten maken.

Het huisstijl ontwerp bestaat niet alleen uit het ontwerpen van het logo maar uit een compleet pakket. Dus behalve het logo ontwerpen we ook je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook het drukwerk kunnen we voor je verzorgen. De huisstijl kan uitgebreid worden met autobelettering, verpakkingen, folders, flyers, brochures & catalogi ontwerp. Ontwerp van notitieblokken, afsprakenkaartjes, pennen, etc.

Hoe gaan we te werk.

Als we weten wat de doelstellingen zijn van je onderneming en wat je uit wil dragen, beginnen we met het ontwerp van je logo. Doorgaans ontwerpen we 3 tot 5 logo’s waaruit je een keuze kunt maken. Hierna optimaliseren we het logo van jouw keuze. Zie ook logo ontwerp.

Als het logo definitief is, gaan we aan de slag met de visitekaartjes en het briefpapier. Desgewenst ontwerpen we ook andere huisstijldragers zoals enveloppen, afsprakenkaartjes, with compliment cards, flyers, folders etc.

We hanteren onbeperkte revisierondes zodat jij 100% tevreden bent met je nieuwe huisstijl.

Logo ontwerp
Logo laten ontwerpen

De 3 elementen van een huisstijl

“Een huisstijl, corporate identity, omvat de gehele presentatie van een bedrijf. Het omvat dus meer dan de uiterlijke verschijningsvorm.

Een huisstijl bestaat uit 3 elementen; vormgeving, communicatie en gedrag.”

Huisstijl re-design.

Nieuwe huisstijl of huisstijl aan laten passen

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je toe bent aan een nieuwe huisstijl en de oude huisstijl niet wilt loslaten, kunnen we het vertrouwde behouden. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen of juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw ‘jasje’ gestoken. Vernieuwend en weer up-to-date.

Huisstijl bewaking.

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Helaas gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen en zou beter vermeden moeten worden.

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl, regulier drukwerk en digitaal werk, dezelfde uitstraling heeft, zullen ook de klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Maar ook het drukwerk, ontwerpen & bouwen van je website, en de SEO kunnen wij verzorgen zodat je met een gerust hart alles bij één en hetzelfde bedrijf kunt neerleggen.

Huisstijl handboek.

Laat je door ItDentity de complete huisstijl ontwikkelen dan ontvang je na de afronding van de opdracht een beknopt en overzichtelijk huisstijlhandboek.

In dit huisstijlhandboek worden alle uitingen vastgelegd zoals de typografie, grootte van het font, kleur, beeldelement(en) & juiste gebruik van het logo.

Op deze manier kan de huisstijl behouden blijven zoals deze is ontworpen en bedoeld.

visitekaartje en drukwerk breda
Spoed visitekaartje laten maken

Trots op onze reviews.

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Binnen no-time logo, huisstijl en website

Floortje Thieleman, Laat je horen
www.laat-je-horen.nl

Fijn samenwerken met ItDentity! Ingrid stelde me de juiste vragen en ontwikkelde zo de huisstijl die het beste bij Laat je Horen! past. Ze vroeg regelmatig om reflectie om te kijken of ze het inderdaad goed had ingeschat én ontwierp vervolgens in no time een prachtig logo, website, visitekaartjes, briefpapier,..). Top!

Scroll naar top