Huisstijl ontwerp

 
Professionele huisstijl ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

grafisch ontwerp breda

Behalve een logo heb je ook een goede huisstijl nodig voor een professionele uitstraling én om je herkenbaarheid te vergroten. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat alle grafische uitingen op elkaar afgestemd zijn. Dit doen we door zelf consequent gebruik te maken van logo, fonts, kleuren en materialen (zoals o.a. papiersoorten).

Dus leveren we je huisstijl op, dan leveren we hier ook een compacte pdf handleiding erbij. Zodat je altijd de juiste kleurwaardes en fonts terug kunt vinden.

Een nieuw huisstijl ontwerp begint met een persoonlijk gesprek om je wensen en je ideeën te bespreken. Naar aanleiding hiervan wordt een opzet gemaakt. Na enkele revisierondes komt een eigen unieke huisstijl tot stand.

Sterk logo huisstijl ontwerp

Sterke ontwerpen

Onbeperkte wijzigingen op ontwerp

Onbeperkte wijzigingen

Huisstijl ontwerp laten maken

100% garantie

Drukwerk goed en goedkoop

Ook voor drukwerk

Wat is een huisstijl?

Het huisstijl ontwerp moet onderscheidend zijn en een belangrijk onderdeel van de bedrijfspresentatie. Het weerspiegelt de identiteit en visie van de organisatie. ItDentity heeft alles in huis voor het ontwerpen van jouw unieke professionele huistijl.
 
De huisstijl is letterlijk het visitekaartje van een bedrijf. Het staat voor kwaliteit, voor de eigen identiteit van een product, merk en/of bedrijf.
 
De huisstijl passen we toe op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, formulieren, flyers, brochures en catalogi. Maar ook op advertenties, gevelreclame, beurzen, stand, vlaggen, het wagenpark (autobelettering) kan de huisstijl worden toegepast. Tevens zijn wij verpakkingsontwerper; je verpakkingen kunnen ook prima voorzien worden van de huisstijl.

huisstijl ontwerpHuisstijl bewaking

Met een huisstijl welke consequent wordt doorgevoerd, zorg je voor een representatieve en herkenbare uitstraling. Helaas gebeurt het vaak dat er allerlei varianten ontstaan. Dit kan gebeuren door het gebruik van verschillende communicatiemiddelen en/of personen. Dit kan verwarrend en onprofessioneel overkomen en zou beter vermeden moeten worden.

Wanneer ervoor gezorgd wordt dat elke uiting van de huisstijl, regulier drukwerk en digitaal werk, dezelfde uitstraling heeft, zullen ook de klanten jouw bedrijf veel sneller herkennen.

Huisstijl laten maken

Waaruit bestaat een huisstijl pakket?

Het huisstijl ontwerp bestaat niet alleen uit het ontwerpen van een logo of de opmaak van een visitekaartje, maar uit een compleet pakket. De inhoud van het pakket ziet er als volgt uit:

 • Logo ontwerp

  Uitgebreide briefing, uniek ontwerp gebaseerd op de kernwaarden van het bedrijf, onbeperkt bijschaven, 100% tevredenheid.

 • Visitekaartjes

  Ontwerp op maat gemaakt, gebaseerd op het logo.

 • Briefpapier

  Met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking (bijvoorbeeld de algemene voorwaarden op de achterzijde).

 • Word template

  Voor het versturen van correspondentie per mail.

 • Enveloppen

  Als aanvulling op het briefpapier voor een professionele uitstraling.

Huisstijl aan laten passen of nieuwe huisstijl

Gemiddeld veranderen organisaties hun huisstijl eens in de zeven tot tien jaar. Eén van de meest voorkomende redenen om een huisstijl te restylen is dat deze ingehaald is door de tijd.

Als je toe bent aan een nieuwe huisstijl en de oude huisstijl niet wilt loslaten, kunnen we het vertrouwde behouden. Dit door kleuren en/of fonts te veranderen en elementen toe te voegen of juist weg te laten. Het oude vertrouwde logo wordt in een nieuw 'jasje' gestoken. Vernieuwend en weer up-to-date.

Drukwerk laten verzorgen

Het gehele drukwerk traject nemen wij je graag uit handen tegen sterk concurrerende tarieven. Hoe wij dit kunnen? Lees hier verder over onze drukwerk diensten.

Huisstijl ontwikkeling

Vertel ons je plannen en ideeën en wij gaan graag voor je aan de slag!

 • Huisstijl laten ontwerpen door ItDentity

 • Uniek logo ontwerp op maat
 • Meerdere conceptvoorstellen
 • Geen limiet aan correctierondes, onbeperkte wijzigingen
 • Je ontvangt alle gangbare bestanden
 • Volledig gebruikersrecht
 • Ook kunnen wij al je drukwerk verzorgen
 • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
 • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Snelle levertijden
 • Grafische vormgeving; meer dan 18 jaar ervaring

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed