Grafisch ontwerp

Horeca ontwerpbureau

Horeca ontwerpbureau

In de horeca gaat alles om de beleving, verwennen en genieten. Als horeca ondernemer weet jij dat als geen ander. En ook wij, als horeca ontwerpbureau, begrijpen dat heel goed.

Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag om jouw café, eetcafé, restaurant of hotel goed op de kaart te zetten zodat jouw etablissement beter opvalt en klanten graag bij je naar binnen stappen.

Of het nu gaat om een nieuwe menukaart, huisstijl of een website, we vertellen je graag hoe wij je kunnen helpen.

Huisstijl en logo ontwerp horeca

Horeca totaalconcepten

Wij ontwerpen totaalconcepten voor de horeca. Dus wil je als horeca ondernemer een nieuwe huisstijl laten maken, vertel ons je ambities en wat je doelgroep is. Wij ontwerpen een huisstijl of logo wat past bij jouw visie.

Behalve logo en huisstijl ontwerp, passen wij de huisstijl ook desgewenst toe op andere producten zoals menukaarten, buitenreclame etc. zodat het totaalplaatje klopt. En wat dacht je van autobelettering voor jou horecabus.

Wat kunnen we voor jouw horeca onderneming betekenen?

 • Ontwerp menukaarten, wijnkaarten, drankkaarten
 • Ontwerp visitekaartjes
 • Ontwerp placemats (ook beschrijfbaar)
 • Ontwerp eigen bierviltjes en servetten
 • Ontwerp gevelreclame en raambelettering
 • Ontwerp banners en beachflags
 • Ontwerp posters, flyers, affiches en stickers
 • Autoreclame, auto(bus)belettering
 • Busreclame voor o.a. Bravo en Arriva
 • Andere huisstijldragers zoals bedrijfskleding en promotiemateriaal
 • Ook het drukwerk kunnen wij verzorgen
menukaart laten maken

Menukaart laten maken

Wij ontwerpen unieke menukaarten, dus bij ons kom je geen standaard template tegen. Onze menukaarten hebben een professionele uitstraling wat je ook mag verwachten van een goed grafisch ontwerp bureau.

In samenspraak met jou bedenken wij de stijl voor de menukaart welke perfect past bij je horeca gelegendheid en huisstijl.

Menukaart laten maken

Wij ontwerpen unieke menukaarten, dus bij ons kom je geen standaard template tegen. Onze menukaarten hebben een professionele uitstraling wat je ook mag verwachten van een goed grafisch ontwerp bureau.

In samenspraak met jou bedenken wij de stijl voor de menukaart welke perfect past bij je horeca gelegendheid en huisstijl.

Horeca
ontwerp

Horeca website laten maken

Wij gaan voor het geheel wat klopt. Dus ontwikkelen we voor de horeca spraakmakende websites met als doel dat je meer klanten binnenhaalt en dus een hogere omzet kunt genereren.

Uiteraard zal je website jouw visie perfect uitstralen en naadloos aansluiten bij je huisstijl. Al onze websites zijn responsive (perfecte weergave voor ieder beeldscherm) en technisch maximaal geoptimaliseerd voor zoekmachines. Lees hier meer over ons website ontwerp.

Hoog scoren in Google

Behalve het grafisch horeca ontwerp en het maken van websites kunnen wij je website ook (lokaal) op een goede positie van Google zetten zodat je goed gevonden wordt.

En met een goede positie bedoelen wij pagina 1 van Google en bij voorkeur op 1 van de bovenste posities. Meer over onze SEO kun je hier lezen.

Grafisch ontwerp, webdesign en SEO voor de horeca

Enkele voorbeelden

Trots op onze reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

Ivo Kuypers, OVI Electra
www.ovi-electra.nl

ItDentity in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Duidelijk & helder zonder poespas

Jon Zwijssen, Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Philip van den Berg, MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf ItDentity al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Scroll naar top