Grafisch ontwerp

Fotobewerking, fotocorrectie

Foto laten bewerken.

Wil je een foto laten bewerken? Wij bieden ook fotobewerking en fotocorrectie aan voor los aangeleverde foto’s. Zo beschik je altijd over goede afbeeldingen als de originele foto’s te wensen overlaten.

Fotobewerking.

De toren van Pisa

Recht praten wat krom is, gaat niet. Maar op foto’s objecten rechttrekken gaat daarentegen heel goed. Of de Toren van Pisa dan nog zo veel belangstelling krijgt, is maar de vraag. Als je weet wat mogelijk is met fotobewerking is niets meer echt wat je ziet als je een magazine openslaat. Als er om de een of andere reden geen goede foto’s beschikbaar zijn, is het handig om deze foto’s te laten corrigeren zodat ze beter geschikt zijn voor o.a. reclame doeleinden.

Fotocorrectie voor een professionele uitstraling.

De juiste foto’s zijn belangrijk voor de uitstraling van het product. Bij een productfoto wil je uiteraard dat het product opvalt en zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Door bijvoorbeeld de achtergrond van de foto te bewerken kan er al veel bereikt worden. En door het onderwerp ‘vrijstaand’ te laten maken, kun je de foto gebruiken op iedere gewenste achtergrond.

Cinemagraphs; tussen foto en film.

Een Cinemagraph lijkt sterk op een foto maar dan met een subtiele beweging erin verwerkt. Op een website trek je hiermee de aandacht zonder dat je teveel prikkels krijgt. Op een website kunnen video’s de aandacht aardig afleiden. Een Cinemagraph daarentegen trekt subtiel de aandacht en heeft een veel snellere laadtijd dan een video. Lees hier onze blog als je meer wilt weten over Cinemagraphs.
Cinemagraph

Foto laten bewerken.

Voorbeelden fotocorrectie

Foto bewerking, foto correctie.

Wat kunnen we voor je betekenen?

foto corrigeren breda
Foto correctie breda-tilburg

Trots op onze reviews.

Wekelijks complimenten over de website

Kim Engel, Pedicuresalon Kim Engel
www.pedicuresalonkimengel.nl

De beste stap die ik heb kunnen nemen is een website laten maken door Ingrid van ItDentity! Professioneel en grafisch zo goed! Ik krijg wekelijks complimenten over mijn website! Ook mijn folder en visitekaartjes zijn bij ItDentity in goede handen. Er wordt goed meegedacht en feedback gegeven! Kortom een aanrader!

Altijd een goede samenwerking

Rachel van den Tweek-Jonkman, FHI
www.fhi.nl

Met ItDentity hebben wij een samenwerking voor de activiteiten van FHI, gevestigd in Leusden. Dit wordt altijd vlot en goed afgehandeld. De communicatie via de email verloopt prettig en er wordt ook met je meegedacht. Zeker een aanrader!

ItDentity denkt mee en snelle respons

Anneke Huijbregts, HuidTherapeutisch Centrum Breda
www.htcbreda.nl

Huidtherapeutisch Centrum Breda werkt al jaren prettig samen met Ingrid. Wij krijgen veel complimenten over onze website. Het contact verloopt zeer soepel. Ze denkt mee met ons en we krijgen altijd een zeer snelle reactie op onze vragen.

Scroll naar top