Grafisch ontwerpbureau

 
flyer, folder, brochure en catalogus ontwerp

Flyer, folder, brochure en catalogus
laten maken

Wij ontwerpen je flyer, folder, brochure of catalogus volledig in de lijn van de huisstijl of de campagne. Dit met het doel om meer traffic te genereren met jouw doelgroep. Er wordt net zolang aan het ontwerp gewerkt totdat je 100% tevreden bent. Dus geen limiet aan de revisierondes en meerkosten.

Door onze ervaring en vooral ook te luisteren naar de klant vertalen onze ontwerpen zich naar een goed vormgegeven product wat aanspreekt bij de doelgroep.

Sterk logo huisstijl ontwerp
Creatieve ontwerpen
Onbeperkte wijzigingen op ontwerp

Onbeperkte wijzigingen

Huisstijl ontwerp laten maken

100% garantie

Drukwerk goed en goedkoop

Drukklaar aangeleverd

Verschil flyer en folder

Bijna iedereen weet dat een folder iets anders is als een brochure. Maar wat is het verschil tussen een flyer en een folder?

Een flyer is een ongevouwen vel papier en een folder is, zoals de Engelse naam al zegt, gevouwen (to fold; vouwen). Een flyer kan aan 2 kanten bedrukt worden en een folder wel aan 4, 6 en soms 8 kanten (afhankelijk van het formaat).

Wanneer een flyer laten maken

Een flyer is een uitgelezen kans om een korte mededeling op weer te geven. De boodschap komt direct over doordat er niets open gevouwen hoeft te worden om meer te kunnen lezen. Een flyer is van een handzaam formaat, vanaf A3 formaat spreken we weer over een poster.

Een flyer straalt geen waarde uit, hierdoor wordt deze ook niet lang bewaard. Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld de aankondiging van een evenement, aanbieding of opening.

Wanneer een folder laten maken

Met een folder heb je meer kans dat deze bewaard wordt omdat deze een hogere waarde heeft voor de ontvanger. Op een folder is meer ruimte voor tekst en afbeeldingen om jouw boodschap over te brengen.

Een folder is meer geschikt om over jouw bedrijf, diensten of enkele te promoten producten te communiceren dan een flyer.
Aanbiedingen kunnen hier uiteraard ook opgezet worden, maar bij voorkeur op de voor- of achterzijde zodat de boodschap in het oog springt.

Wanneer een brochure laten maken

'Brocheren' is een techniek waarmee meerdere, gevouwen vellen papier aan elkaar worden geniet. Dus In feite is een groot gedeelte van de reclamefolders in de brievenbus een brochure. Maar doorgaans wordt het woord 'brochure' gebruikt voor gebrocheerde boekjes welke een hogere waarde hebben dan de plaatselijke reclameblaadjes.

Een brochure wordt vaak bewaard (ook al kan dit maar een paar dagen/weken zijn) en is geschikt om onder andere jouw diensten in weer te geven.

Wanneer een catalogus laten maken

Als een brochure gebruikt wordt om alle producten in weer te geven, dan hebben we het over een catalogus.

Om een catalogus aan ons te laten uitbesteden van meer dan een paar honderd pagina's verblikken of verblozen wij niet. Altijd weer een uitdaging om zo'n catalogus zo overzichtelijk mogelijk in te richten!

En een magazine?

Een brochure welke meer 'tijdschriftachtig' is opgezet noemen we een magazine.

Een magazine vraagt weer om een andere benadering om goed vorm te geven. Met pakkende koppen, bijpassende (grote) afbeeldingen. En ook daar zetten we weer een goed doordacht concept voor weg.

Bladerbare pdf laten maken

Als je van je brochure of catalogus een bladerbare pdf wilt maken voor gebruik op o.a. een website, kunnen wij dit ook verzorgen. Vul het contactformulier in of bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Drukwerk laten verzorgen

Als de flyer, folder, brochure of catalogus af is, kan deze naar de drukker. Het gehele drukwerktraject nemen wij je ook graag uit handen tegen sterk concurrerende tarieven. Hoe wij dit kunnen? Lees hier verder over onze drukwerk diensten.

Brochure laten maken?

Vertel ons wat je wilt en wij gaan graag voor je aan de slag!

  • Flyer, folder, brochure of catalogus laten maken

  • Unieke ontwerpen welke tot de verbeelding spreken
  • Geen limiet aan correctierondes, onbeperkte wijzigingen
  • Je ontwerp wordt drukklaar aangeleverd
  • Ook kunnen wij al het drukwerk verzorgen
  • Alles onder 1 dak; ontwerpstudio, website opmaak en drukwerk
  • Eén ontwerper, één aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Snelle levertijden
  • Grafische vormgeving; meer dan 18 jaar ervaring

Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Internetbureau Breda

T 076 521 2308
M 06 10 48 06 48
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk 20097820

Klanten beoordelen ItDentity
gemiddeld met een

4.9 uit 5

google sterren

Privacy reglement   |   Cookieverklaring   |   ItDentity Gewoon Grafisch Goed