Grafisch ontwerp

Belettering & buitenreclame

Belettering en buitenreclame; opvallend en effectief.

Belettering en buitenreclame bestaat uit diverse vormen van buitenreclame zijn billboards, abri posters, stoepborden, spandoeken, banners, raambelettering maar ook autobelettering. Het is één van de oudste vormen van reclame maken; effectief om op te vallen op iedere gewenste locatie.

Vlag laten ontwerpen.

Vlaggen en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van de naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. Relatief goedkoop in aanschaf en met een hoge mate van herkenbaarheid zijn reclamevlaggen op grote afstand te zien en in diverse materialen leverbaar.
vlagontwerp

Poster laten ontwerpen.

Een poster is een goedkoop en effectief middel om de aandacht van het grote publiek te vestigen op jouw product of evenement.

Abri poster ontwerp.

Posters zijn te vinden in abri’s, op plakzuilen, borden langs de snelweg en o.a. openbare gebouwen. De concurrentie is echter ook groot. Op straat en in de openbare ruimte wordt de consument constant gebombardeerd met allerlei soorten informatie. Het is dus van belang de boodschap visueel aantrekkelijk en opvallend uit te dragen.

Drukwerkdiensten

“We verzorgen niet alleen het ontwerp van je poster, vlag of banner maar we kunnen ook het drukwerk voor je verzorgen tegen concurrerende tarieven. Hoe wij dit kunnen? Lees hier verder over onze drukwerk diensten.

Autobelettering en carwrapping.

Wij kunnen de belettering van je auto of complete wagenpark tot een echte ‘eyecatcher’ omtoveren. Subtiele belettering of volledige belettering van je auto of bestelbus. Elk merk en type voertuig kunnen wij voorzien van een passende belettering.
Auto bestickeren breda
autobus belettering ontwerp breda
Autobelettering Breda

Spandoek en banner ontwerp.

Met een spandoek of banner val je lekker op. Dit komt vaak door de grote omvang. Met een spandoek heb je dus de mogelijkheid om in het oog te springen. Op een efficiënte manier kun je een bepaalde communicatie boodschap overbrengen.
roll-up banner laten maken
Rollup banner laten maken

Trots op onze reviews.

Snel schakelen, betrouwbaar, professioneel, topkwaliteit

John Stoopen, Barons Breda www.barons.nl

Als organisator van Streetball Masters in Breda vanuit Barons Breda Basketball op zoek geweest naar iemand die banners/spandoeken grafisch zou kunnen vormgeven. Uitgekomen bij ItDentity. Met Ingrid is het vlot schakelen en weet ze in een mum van tijd onze sponsorlogo’s netjes en vakkundig aan te leveren op banieren/spandoeken.

We doen het goed of we doen het niet is ons motto en daarbij sluit de vaardigheden en betrouwbare aanlevering van de materialen vanuit ItDentitiy naadloos op aan. Tijdens onze evenementen geen andere partij die dit stukje op hoeft te pakken. We werken graag verder met ItDentity en bouwen zo graag verder aan onze betrokken, duurzame relatie.

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Oscar van de Brink, TI-COAST
www.ti-coast.com

Onze Roadmap (visiedocument) werd door ItDentity snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem.

De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt ItDentity excellent.

Website snel online

Marjon Boodie, Styled by Jom
www.styledbyjom.nl

Prettig samengewerkt voor mijn nieuwe website met Ingrid. Styled by Jom is weer goed te vinden :).
Met kennis van zaken en snelle re(acties) stond de site zo online.

Scroll naar top