Grafisch ontwerp

Advertentie ontwerp

Advertentie laten maken.

Wil je een advertentie laten maken voor in een krant, magazine of tijdschrift? Of wil je online adverteren?

Wij maken zowel online advertenties voor websites, Google Adwords en social media als ook offline advertenties voor in kranten, magazines etc.

Wekelijks ontwerpen we advertenties voor diverse doelgroepen. Creatieve ontwerpen en snelle levertijd.

Advertentie ontwerp.

Wil je een pakkende advertentie laten maken? Neem contact met ons op. Vertel ons wie de doelgroep is, wat je wilt bereiken en wat je wensen zijn.

Als dit is vastgesteld ontwerpen wij een concept. Een goed idee wat de doelgroep aanspreekt. Door het gebruik van pakkende headers, de juiste tekst en aantrekkelijk beeldmateriaal ontstaat een visueel krachtige advertentie.

Advertentie opmaak.

Net als jij willen wij dat onze ontwerpen zo goed mogelijk uit de verf komen. Wij fungeren graag als tussenpersoon tussen jou als opdrachtgever en de drukker omdat we beide talen verstaan en spreken.

ItDentity levert de advertenties aan als Certified PDF bestanden volgens de industriële standaarden aan iedere gewenste drukker in binnen- en buitenland.

Een boodschap om te onthouden

“Bewust en vooral onbewust krijgen we iedere dag talloze reclameboodschappen te verwerken. En elke boodschap wil dat we ze onthouden…

Een krachtig beeld, pakkende koptekst, ondersteunende tekst… dit zijn ingrediënten om je doelgroep te bereiken en om een succes te maken van je advertentie.”

Offline advertentie laten maken.

Ga je offline adverteren dan kun je denken aan advertenties in kranten, dagbladen, huis-aan-huis bladen, magazines, posters, billboards, reclameborden etc.

Misschien vraag je je af of deze manier van adverteren nog zin heeft met alle online media. Een krant of magazine wordt vaak aandachtig gelezen door de doelgroep omdat deze content bevat welke gericht is op de interesse van de lezer. De kans dat jouw advertentie opvalt, wordt hierdoor ineens een heel stuk groter.

Met voldoende herhaling en de benodige vernieuwende creativiteit binnen een concept, heeft offline adverteren op de langere of kortere termijn zeker resultaat.

Online advertentie laten maken.

De organische vindbaarheid (SEO) van je site is een heel belangrijke basis. Heb je deze goed op orde dan is betaald adverteren (SEA) een mooie volgende stap.

Omdat je maar een muisklik verwijderd bent om weer een bezoeker op je site te krijgen, is online adverteren laagdrempelig. In zoekmachines zoals Google en Bing staan de betalende advertenties bovenaan. Deze leveren veel verkeer op en kan dus heel interessant voor je zijn.

Behalve adverteren in de zoekmachines kun je ook adverteren op social media platforms zoals LinkedIn, Instagram, Facebook. Ook het plaatsen van een banner op een website is een optie om online te adverteren.

advertentie laten maken Breda
Advertentie ontwerp Breda

Trots op onze reviews.

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag en heeft ze dit naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving.

Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten.
Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Oscar van den Brink, TI-COAST
www.ti-coast.com

Onze Roadmap (visiedocument) werd door ItDentity snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem.

De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt ItDentity excellent.

Mond-op-mond reclame

Koen de Roos, Salm en Kipp
www.salmen-kipp

Als Salm en Kipp zijn we via mond-op-mond reclame met ItDentity in contact gekomen. Sindsdien laten wij alle opdrachten hier uitvoeren.

Het prettige aan het werken met ItDentity is de snelheid, goede communicatie en dat onze visie goed wordt vertaald in het ontwerp. Allemaal van belang om als leverancier snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Scroll naar top