Grafisch ontwerp

Wat we offline doen

Een professionele uitstraling van je bedrijf begint met een goed logo ontwerp wat het gevoel weergeeft waar jij voor staat. Met keuze uit verschillende ontwerpen en pas afgerond als jij tevreden bent.

Meer informatie…

Het visitekaartje wat je uitdeelt, je briefpapier of afsprakenkaartjes. Dit zijn enkele voorbeelden van huisstijldragers. Wij zorgen ervoor dat al je huisstijl items op elkaar afgestemd worden.

Meer informatie…

Wij verzorgen het complete proces voor het ontwerpen van een flyer, folder, brochure of catalogus. Van denkwerk en opmaak tot en met het drukwerk.

Meer informatie…

Succesvol advertentie ontwerp is doordacht, creatief en doeltreffend. We ontwerpen grote en kleine advertenties voor zowel online als offline media.

Meer informatie…

Breng je boodschap over met een poster. Ideale manier om tegen geringe kosten onder de aandacht te komen met een evenement.

Meer informatie..

Sterke merken zijn onderscheidend, geloofwaardig en hebben een duidelijke merkherkenning. Wij pakken je graag in met ons verpakkingsontwerp.

Meer informatie..

Foto’s laten corrigeren? Achtergrond van een foto vervangen? Foto herstellen of corrigeren? Wij kunnen je foto’s bewerken, retoucheren en restaureren.

Meer informatie…

(auto) Belettering en buitenreclame is een opvallende en effectieve manier van reclame op iedere gewenste locatie.

Meer informatie…

Wij beiden onze klanten ook drukwerkservice aan. Zo kunnen we grafisch het traject van a tot z uit handen nemen.

Meer informatie…

Ons grafisch ontwerp is

Maatwerk

Wij bieden maatwerk oplossingen. Op deze manier zal jouw logo, huisstijl, brochure, catalogus, website of ander ontwerp uniek zijn.
Welkom bij ItDentity!

Vaste prijs

Voor veel opdrachten hanteren we afgesproken prijzen zodat je weet waar je aan toe bent. En ook geen limiet aan correctierondes. Ervaring heeft geleerd dat dat ook niet nodig is. Doorgaans weten we de juiste snaar te raken.

Voor iedereen

De opdrachtgevers van ItDentity zijn zzp’ers, mkb’ers en grotere bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in heel diverse branches waardoor iedere opdracht, klein en groot, een nieuwe uitdaging is.

Wij zijn

Snel

Of het nu gaat om een ontwerp, reactie of vraag, wij reageren heel snel. Geen lange wachttijden en duidelijke en heldere afspraken voor jou als opdrachtgever en voor ons. Dit lees je ook terug in de reviews over ItDentity.

Ervaren

ItDentity bestaat 20 jaar. Heel veel ervaring dus op grafisch, webdesign en SEO gebied. Zo kunnen we bieden wat jij nodig hebt. Jarenlange ervaring wil niet zeggen dat we achterover leunen, we leren continue bij op ons vakgebied.

Compleet

Omdat we veel kennis in eigen huis hebben (ontwerpstudio, webdesign, SEO en drukwerk) kunnen we je een totaalpakket bieden. Je hebt te maken met een vast aanspreekpunt waardoor er korte lijntjes zijn.

Scroll naar top