Grafisch ontwerp

Catalogus laten ontwerpen

Ontwerper van catalogi en brochures.

Brochure of catalogus laten ontwerpen? Wij zijn gespecialiseerd in de opmaak van brochure en catalogus ontwerpen. Dit voor zowel drukwerk als online catalogi. Voor het opmaken van een brochure of catalogus hanteren we een vooraf afgesproken prijs. En er is geen limiet aan revisierondes. Uit ervaring weten we dat dit ook niet nodig is. Er wordt dus net zolang doorgewerkt aan je catalogus ontwerp of brochure totdat deze helemaal naar wens is.

Ervaren in brochure en catalogus ontwerp.

Brochure of catalogus laten ontwerpen

ItDentity is een grafisch ontwerp en webdesign bureau met meer dan 20 jaar ervaring.

Wil je ons je brochure of catalogus laten maken dan kunnen we het complete proces voor je verzorgen.

Denk hierbij aan:

  • Grafische vormgeving
  • Fotografie
  • Tekstschijven
  • Drukwerk

Ontwerpen waarin grafisch design en gebruikersgemak samenkomen

We weten niet alleen grafisch gezien hoe de catalogus het fraaist eruit kan komen te zien.
We denken ook mee over een logische indeling. En hoe komt alles overzichtelijk tot z’n recht?

We maken een product waarbij visueel aantrekkelijk design en gebruikersgemak samenkomen. In een en hetzelfde product; jouw brochure of catalogus.

Voor het ontwerpen van de catalogus zelf gebruiken we InDesign. Daarnaast maken we ook gebruik van Photoshop en Illustrator. Met het bewerken van afbeeldingen kunnen we foto’s nog beter tot hun recht laten komen.

Onderscheidend met catalogus of brochure ontwerp.

De visuele kracht van een gedrukte catalogus

In dit digitale tijdperk kun je je onderscheiden door de catalogus of brochure te laten drukken. Zo onstaat een tastbaar product. De visuele kracht van een gedrukte catalogus of brochure is veel groter dan beeldschermervaring. Daarnaast ontbreekt de afleiding van legio links eromheen. Let er wel op dat het schrijven van brochure- en catalogustekst om een andere aanpak vraagt dan schrijven voor het web. Waak ervoor dat je van de catalogus geen één-op-één kopietje van je website maakt. Een mooi naslagwerk in je handen heeft immers zoveel meer te bieden.

Nadat je de catalogus of brochure hebt laten ontwerpen.

Online- en offline catalogus ontwerp

Als het eindproduct tot stand is gekomen, zetten we het document om. Indien de brochure of catalogus gedrukt moet worden, maken we er een Certified PDF file van. Met deze Certified PDF kan iedere drukker, waar ook ter wereld, aan de slag. Wij zetten de file eveneens om naar een Print- en een Lage resolutie pdf. Deze kun jij dan weer gebruiken om door te mailen of om op de website te zetten.

Bladerbare catalogus op je website

Wil je je mooie brochure of catalogus ontwerp helemaal goed uit de verf laten komen op je website? Overweeg dan om deze bladerbaar weer te geven op je site. Ook het omzetten naar een bladerbare pdf kunnen we voor je realiseren.
catalogus laten ontwerpen breda

Waar komt het woord catalogus vandaan?

“Een cataloog of catalogus is het geheel van titelbeschrijvingen die verwijzen naar een collectie. Het woord stamt via het Latijn af van de titel van een gedicht van de Oud-Griekse dichter Hesiodus, de Catalogus van vrouwen.” Bron: Wikipedia

Drukwerk catalogus uitbesteden.

Drukwerk laten verzorgen door ItDentity

Wil je ons ook het drukwerk laten verzorgen? Dan doe we dit graag. Omdat we reseller zijn van diverse drukkerijen, kunnen we het drukwerk voordelig aanbieden. In overleg met jou kiezen we het juiste papier en cover uit. Als we weten wat de oplage is, geven we opdracht om te laten drukken. Voordeel voor jou is dat je geen toezicht hoeft te houden op het drukwerktraject. Dit nemen wij voor je uit handen.

Verschil tussen een catalogus en een brochure.

Wat is een brochure?

In feite is een brochure een folder maar dan één welke uit meer pagina’s bestaat. Terwijl een folder gevouwen is, wordt een brochure vaak met nietjes vastgezet. Dit wordt ‘brocheren’ genoemd. In plaats van nietjes wordt ook weleens gekozen voor een gelijmde binding.

Wat is een catalogus?

Indien we een brochure gebruiken om bijvoorbeeld alle producten weer te geven, spreken we van een catalogus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de catalogus van Ikea. Een catalogus wordt ook wel gebruikt als naslagwerk. Catalogi bestaan vaak ook uit veel meer pagina’s dan een brochure.

Ook voor flyer en folder ontwerpen.

Wil je het compact houden? Naast het ontwerpen van brochures en catalogi ontwerpen we ook flyers en folders.

Portfolio.

Catalogus laten maken Breda
brochure op laten maken breda

Trots op onze reviews.

Goed gevoel voor wat de klant wil, snel en zorgvuldig

Oscar van den Brink, TI-COAST Amsterdam
www.ti-coast.com

Onze Roadmap (visiedocument) werd door ItDentity snel en op treffende wijze vormgegeven in een mooie eigentijdse stijl. Overleg over selectie van ‘plaatjes’ en ontwerpen en bijschaven van illustraties was geen enkel probleem. De combinatie van snelheid, flexibiliteit en goede smaak in vormgeving maakt ItDentity excellent.

Nog steeds dik tevreden

Rob Overbekking, AUGA Amazing Water
www.auga.nl

Wij werken al vele jaren samen met ItDentity en zijn eigenlijk alleen maar tevreden. Door de kleine organisatie weten we altijd direct waar we aan toe zijn. Omdat er snel gewerkt wordt en geen lange doorlooptijden zijn, is een klus snel klaar. Een verpakking, folder of prijslijst wordt snel en goed omgezet van idee naar een klaar product. Pro’s: Snelheid en eenvoud.

Aanrader

Janette Spaninks, Da Vinci Laboratory Solutions BV
www.davinci-ls.com

We hebben ItDentity gevraagd om onze huidige presentatie, via flyers, website en advertenties, te restylen. Zeer creatief ging ze hiermee aan de slag. Dit heeft ze naar onze volle tevredenheid uitgewerkt. Met als resultaat een stijlvolle en frisse vormgeving. Ze beperkt zich niet alleen tot vormgeving, ook denkt ze mee met de invulling van teksten. Daarnaast levert ze altijd op tijd haar opdrachten in, vaak in diverse varianten. Een aanrader voor zowel de opmaak van digitale als gedrukte uitingen.
Scroll naar top