Cases

Banner laten maken Breda

SveaVita.

Bij mindfulness draait het vooral om opmerkzaamheid of aandacht. Aandacht voor wat er op dit specifieke moment is of speelt en zonder er direct een oordeel over te hebben. Dit is een vaardigheid welke je kunt trainen.

En dit is waar SveaVita je bij kan helpen. SveaVita geeft mindfulnesstrainingen voor particulieren en bedrijven. SveaVita geeft o.a. ook mindfulness trainingen in communiceren en trainingen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Sveavita is ook bekend van het populaire bordspel ‘Mind your Step’ van Attention Please.

Werkzaamheden door Itdentity

“ItDentity heeft voor SveaVita een mooie en functionele website ontwikkeld. Gedurende het gehele traject was er sprake van korte communicatielijnen tussen Ingrid Bastiaansen van ItDentity en mij (Irma van SveaVita). Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Bovendien leverde Ingrid niet alleen een puur grafisch product af, maar zij dacht ook op constructieve wijze conceptueel/tekstueel mee om zo tot een look & feel te komen die daadwerkelijk bij SveaVita past en bovendien – niet onbelangrijk – de ge├»nteresseerde bezoeker ook aanspreekt! Daarbij krijgt ook het belang van een uitstekende vindbaarheid op Google de nodige aandacht.

Pluspunten: Snel schakelen, constructief meedenken, out-of-the-box input, totaalvisie.”

Irma de Bont
Managing Director SveaVita

Visitekaartje ontwerp Breda
Exclusief visitekaartje ontwerp breda
Visitekaartje ontwerp
Flyer laten ontwerpen Breda
Folder ontwerp breda
Flyers laten ontwerpen
Flyer laten ontwerpen
ansichtkaart ontwerp
ansichtkaart laten maken breda
Deurposter laten maken Breda
folder laten ontwerpen breda
Scroll naar top